Thuis Productenhet park van de jonge geitjestrampoline

Materiaal van de winkelcomplex het Binnentrampoline voor 0-50 Mensen Middelgrote Grootte KP161009

China Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. certificaten
China Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Materiaal van de winkelcomplex het Binnentrampoline voor 0-50 Mensen Middelgrote Grootte KP161009

Shopping Mall Indoor Trampoline Equipment For 0-50 People Medium Size KP161009
Shopping Mall Indoor Trampoline Equipment For 0-50 People Medium Size KP161009 Shopping Mall Indoor Trampoline Equipment For 0-50 People Medium Size KP161009 Shopping Mall Indoor Trampoline Equipment For 0-50 People Medium Size KP161009 Shopping Mall Indoor Trampoline Equipment For 0-50 People Medium Size KP161009

Grote Afbeelding :  Materiaal van de winkelcomplex het Binnentrampoline voor 0-50 Mensen Middelgrote Grootte KP161009

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TANQ
Certificering: TUV,CE,ISO,SGS
Modelnummer: KP161009
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: behandeld met buiten tapijt binnen en pp-film
Levertijd: binnen 10days na 50%-ontvangen saldo
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 100sets/month
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: nylon&thicken katoen foam&galvanized de ijzerlentes formaat: 11.94x21.3m
Productietijd: 10-15 werkdagen na 50%-ontvangen storting Deel: 48CBM
kleur: de aanpassing is aanvaardbaar Garantieperiode: 1 jaar voor plastic delen, 3 jaar voor staaldelen
Hoog licht:

binnentrampolinepark

,

grote binnentrampoline

Middelgrote grootte 11.94x21.3m trampolinepark voor 0-50 mensen voor winkelcomplex KP161009

 

 

 

(China, Shanghai) — de 2016 Aantrekkelijkheden Expo van Azië registreerden een verslagaantal 11.500 bezoekers aan de industrie, met inbegrip van 8.100 kopers, en geregistreerde verslagen voor het tentoonstellingsgebied en aantal exposanten zes opeenvolgende jaren. De markt ook hield met succes een reusachtige hoeveelheid onderwijsconferenties, evenals een aantal uitwisselingen in de beroemde aantrekkelijkheden van Shanghai, met inbegrip van de Toevlucht van Shanghai Disney, die enkel voor het publiek werd opengesteld. De gebeurtenis was zeer enthousiast en de kaartjes voor vele projecten werden snel uitgever*kopt. De aantrekkelijkheden Expo wordt van Azië ontvangen door de Internationale Vereniging van Pretparken en Aantrekkelijkheden (IAAPA) en op het Nieuwe Internationale Expo Centrum van Shanghai op 13-16 Juni, 2016 gehouden.
De markt van dit jaar heeft tot het grootste aantal bezoekers in geschiedenis geleid, en het aantal is gestegen met 365 die procentpunten met de tentoonstelling worden vergeleken in Shanghai in 2006 wordt gehouden. De projecteigenaars, de stafmedewerkers, de managers, de leiders, en de talrijke ontwikkelaars en investeerders van belangrijke themaparken, waterparken, de centra van het familievermaak, dierentuinen, aquariums, musea, wetenschap centreren en nemen in het gebied zijn toevlucht Van Azië en de Stille Oceaan zijn al heden. Bezoek.
Er zijn 414 tentoonstellend bedrijven in de Expo, met een netto tentoonstellingsgebied van 12.339 vierkante meters, de schaal waarvan ooit het hoogst is. De exposanten van 34 landen en gebieden brengen u de meest innovatieve producten in de aantrekkelijkhedenindustrie, die omvatten: de multidimensionele motiesimulators, VR-materiaal, achtbanen van diverse vormen en grootte, nieuwe conceptenvideospelletjes, immersive Als thema gehade ontwerpelementen en de diensten, interactief water glijdt en veel andere producten en diensten.
De IAAPA-School van Aantrekkelijkhedenbeheer en de IAAPA-School van Veiligheidsbeheer trokken ook vele deelnemers aan. De onderwijsconferentie van de Expo nodigde uit de hele wereld met succes bekende de industrieleiders uit om een reeks basisspeech met inbegrip van te brengen: nieuwe ontwikkelingen in Azië, tenuitvoerlegging van efficiënte personeelsstrategieën, verwezenlijking van risicobeheerplannen en ontwikkeling van bedrijfsterugwinningsstrategieën.
M. Paul Noland, Voorzitter en CEO van IAAPA, zei, „Er is geen twijfel dat Shanghai heeft bewezen dat het de beste keus voor de 2016 Aziatische Aantrekkelijkheden Expo is. Het verslagaantal bezoekers, kopers en exposanten bevestigt ook het gebied Van Azië en de Stille Oceaan. De industrie groeit aan een snel tarief. Toen ik een onderwijsconferentie op de markt bijwoonde, voelde ik duidelijk de hete atmosfeer ter plekke, en de deelnemers waren bezig het deelnemen aan de diverse activiteiten van de Expo.“
Mej. Gao Qinqin, Ondervoorzitter van Verrichtingen de Van Azië en de Stille Oceaan van IAAPA, zei, „ik ben zeer tevreden om exploitanten en leveranciers te zien uit de hele wereld aan Shanghai komen aan de Aziatische Aantrekkelijkheden Expo deelnemen. De Expo brengt hen een rijkdom aan kennis, informatie en verbindingen, samen met de industrie Van Azië en de Stille Oceaan. Blijf groeien, moeten zij dichte banden met de industrie handhaven.“
2016 Aziatische Gegevens van Aantrekkelijkhedenexpo:
414 exposanten van 34 landen en gebieden toonden hun innovatieve producten bij de markt met een totaal tentoonstellingsgebied van 12.339 vierkante meters. Het tentoonstellingsgebied van de Expo is ooit het hoogst.
8.100 kopers van 79 landen en gebieden kwamen leveranciers in de industrie samen bij de markt, namen aan onderwijsconferenties deel, en namen aan uitwisselingsactiviteiten om deel nieuwe bedrijfskansen te vinden en belangrijke markttendensen in de industrie te leren.
Bijna 920 deelnemers woonden de conferentie, waaronder meer dan 40 deelnemers bij het IAAPA-Instituut van het Aantrekkelijkhedenbeheer en meer dan 130 deelnemers bij het IAAPA-Instituut van het Veiligheidsbeheer bij.
Het ontbijt van de de Industrieleiders, door IAAPA Internationale Veiligheidscomité Voorzitter en Eerste Ritten President Jim Seay ICAE wordt ontvangen, trok bijna 300 deelnemers die aan.
100 mensen namen aan de reis van de het Aquariumstudie van Shanghai Oceaan deel.
400 mensen woonden het openingsdiner bij.
600 mensen namen aan de „Speciale Presentatie van IAAPA deel: De Prachtige Nacht“ gebeurtenis van Shanghai Disneyland.
500 mensen namen aan de de Prachtige Reis“ gebeurtenis „van Shanghai Disney deel.
De platinasponsors van de 2016 Aantrekkelijkheden Expo van Azië zijn Dynamic Attractions Ltd. de Gouden sponsors zijn: Het Internationale Materiaal van Arihantwaterpark, Brogent-Technologieën, Galasys, Goddard-Groep, Gouden Paard, JRA, Pictureworks, Ripley-Vermaak en Wärtsila FUNA. De zilveren sponsors zijn: Kraftwerk het Leven Technologieën, ProSlide-Technologie, Scruffy Dog Ltd. en WhiteWater Waterparks en WhiteWater-Aantrekkelijkheden.
De 2017 Aantrekkelijkheden Expo van Azië zullen op 13-16 Juni, 2017 op de het Zandovereenkomst van de Jachthavenbaai en het Tentoonstellingscentrum in Singapore worden gehouden. De cabine is gepland heet om te zijn, en meer informatie over 2017 toont officieel zal aangekondigd worden op de officiële website van IAAPA later in 2016.
Ongeveer de Internationale Vereniging van Pretparken en Aantrekkelijkheden (IAAPA)
Opgericht in 1918, is de Internationale Vereniging van Pretparken en Aantrekkelijkheden (IAAPA) de grootste internationale vereniging van permanente ritten en aantrekkelijkheden gewijd aan het beschermen van en het bevorderen van de een hoge vlucht nemende industrie. IAAPA heeft bijna 5.000 aantrekkelijkheden, leveranciers en individuele lidmaatschapseenheden in de landen van 99. De leden omvatten pretparken, themaparken, waterparken, aantrekkelijkheden, de centra van het familievermaak, dierentuinen, aquariums, musea, wetenschapscentra en toevlucht. IAAPA is een organisatie zonder winstbejag met globaal hoofdkwartier in Alexandrië, Virginia, de V.S. en regionale bureaus in Brussel, Hong Kong, Mexico-City en Orlando.

De evaluatie van meer 2016 Aziatische deelnemers van Aantrekkelijkhedenexpo
Co. van het het Vermaakmateriaal van China, Peking Shibaolai, Ltd, verkoop, M. Feng Jian
De „Expo heeft een lange geschiedenis en is een belangrijke tentoonstelling in de industrie, en het heeft grote invloed. Ik zal blijven volgend jaar deelnemen. De Aziatische Aantrekkelijkheden Expo heeft een al lang bestaande reputatie in China. Als u blijft tentoonstellen, zult u meer bedrijfskansen.“ krijgen
Australië, Downunderland-Vermaakeigenaar Darryl Webb:
„Er zijn heel wat nieuwe exposanten die ik voordien nooit heb gezien. Ik heb IAAPA-tentoonstellingen vaak bezocht. Wat van andere tentoonstellingen verschillend is is dat vele bedrijven aan China voor het eerst komen. I ik vond heel wat nieuwe producten die ik in andere tentoonstellingen nooit heb gezien. Wij bouwen een nieuw pretpark, zodat moeten wij meer nieuwe ritten vinden. Deze tentoonstelling is enkel als dit, worden heel wat nieuwe faciliteiten verzameld. De plaats, en de schaal van deze tentoonstelling zijn het grootst in het verleden de Aziatische tentoonstellingen, is de tentoonstellingsorganisatie zeer goed!“
M. Dylan Wiman, Directeur van Bedrijfsontwikkeling, ICM (Internationaal Conceptenbeheer), Colorado, de V.S.:
De „Aziatische markt is vrij nieuw aan ons. Wij zijn slechts de Aziatische markt voor slechts twee en een half jaren ingegaan. Door deze tentoonstelling, hebben wij onze bedrijfscontacten met vele kopers versterkt. Wij ontmoeten constant publiek vragend over het aquarium en wat wij doen. Door de tentoonstelling, kunnen wij honderden klanten in dezelfde plaats ontmoeten zonder tijd het bezoeken in Azië te besteden, dat onze bedrijfsuitbreiding.“ efficiënter maakt
China, M. Liu Weiwei, Leidende Directeur van TRIOTECH:
„Dit is een grote tentoonstelling. Wij zijn van mening dat deze tentoonstelling beter is dan de vorige. Wij hebben vele waardevolle investeerders en kopers ontmoet. De tentoonstelling wordt zeer goed georganiseerd en het publiek is zeer goed. 2016 Aantrekkelijkheden Expo van Azië het is inderdaad een zeldzame en uitstekende tentoonstelling.“
M. Antonio Zamperla, Belangrijkste Werkende Ambtenaar van Zamperla, Italië:
„Deze tentoonstelling helpt ons om met onze klanten in contact te blijven. Wij zijn van mening dat de tentoonstelling van dit jaar beter is dan vorig jaar. De schaal van de tentoonstelling is ook groter. Wij hebben diverse aanwijzingen en nieuwe kansen verkregen. China is onze grootste markt, zijn wij reeds van Bedrijfs volgend jaar ontwikkeling zullen bouwen verhoudingen.“
M. Peta Wittig, Uitvoerende directeur, Zoocenarium-Groep, Doubai, Verenigde Arabische Emiraten:
„Wij willen weten wat in de wereld gebeurt. Wij zijn een globaal raadplegend bedrijf, zodat zijn wij gelukkig om nieuwe mensen te ontmoeten en over de ontwikkeling van om het even welke enige industrie in de wereld te leren. Wij denken deze allen aan elkaar verwant zijn. Nu vonden wij dat de dierentuinen en de aquariums meer van de verrichting van musea en andere aantrekkelijkheden kunnen leren. Hoewel zij niet direct kunnen worden toegepast, kunnen wij hen aanpassen om hen voor ons geschikter te maken, zodat willen wij nog andere kennen wat de mensen in de industrie die?“ zijn doen

 

 

 

Metingen (mm) 11.94x21.3m (L*W*H)
Certificaat ISO9001, SGS, CE, TUV
Modules bumperbal, netwerk die, ninjacursus, netto handdoek, roterende mechine, projector, mandtribune, sponsblok, raad, kooi tegen de bal beklimmen
Materiaal A. nylon netwerk
B. maak katoenen schuimkussen dik
C. de gegalvaniseerde ijzerlentes
D. onschadelijke LLDPE
(Het Verschillende materiaal is beschikbaar bij uw vraag. )
Voordeel a.Anti-uv
b.Anti-statisch
c.Security
d.Environmental bescherming
e.Color is niet gemakkelijk langzaam te verdwijnen
Installatie dag 2 (2 personen)
Leeftijdsgroep 3--leeftijd 12
Capaciteit 10-20 personen
Ben van toepassing op Pretpark, kleuterschool, kleuterschool, woonwijk.
Verpakking Standaard de uitvoerverpakking
Plastic delen: Bellenzak en pp-film;
Ijzerdelen: Katoen en pp-film
Leveringsvolume: 48CBM
Het gebruiksleven 7-10 jaar

Materiaal van de winkelcomplex het Binnentrampoline voor 0-50 Mensen Middelgrote Grootte KP161009 0

Materiaal van de winkelcomplex het Binnentrampoline voor 0-50 Mensen Middelgrote Grootte KP161009 1

Materiaal van de winkelcomplex het Binnentrampoline voor 0-50 Mensen Middelgrote Grootte KP161009 2

Contactgegevens
Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.

Contactpersoon: Lisa

Tel.: +8615157683607

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)