Thuis Productenhet park van de jonge geitjestrampoline

Grote Binnentrampolinepark/van de Jonge geitjestrampoline Partij 19x11.5x3m met Zacht Materiaal

China Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. certificaten
China Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Grote Binnentrampolinepark/van de Jonge geitjestrampoline Partij 19x11.5x3m met Zacht Materiaal

Big Indoor Trampoline Park / Kids Trampoline Party 19x11.5x3m With Soft Material
Big Indoor Trampoline Park / Kids Trampoline Party 19x11.5x3m With Soft Material Big Indoor Trampoline Park / Kids Trampoline Party 19x11.5x3m With Soft Material Big Indoor Trampoline Park / Kids Trampoline Party 19x11.5x3m With Soft Material Big Indoor Trampoline Park / Kids Trampoline Party 19x11.5x3m With Soft Material

Grote Afbeelding :  Grote Binnentrampolinepark/van de Jonge geitjestrampoline Partij 19x11.5x3m met Zacht Materiaal

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TANQ
Certificering: TUV,CE,ISO,SGS
Modelnummer: KP160816
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: behandeld met buiten tapijt binnen en pp-film
Levertijd: binnen 10days na 50%-ontvangen saldo
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 100sets/month
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: nylon&thicken katoen foam&galvanized de ijzerlentes formaat: 19x11.5x3m
Productietijd: 10-15 werkdagen na 50%-ontvangen storting Deel: 53CBM
kleur: de aanpassing is aanvaardbaar Garantieperiode: 1 jaar voor plastic delen, 3 jaar voor staaldelen
Hoog licht:

grote binnentrampoline

,

binnentrampolinemateriaal

19x11.5x3m met zacht materieel trampolinepark voor binnengebruik KP160816

 

 

Hoe te om vermaakmateriaal te kopen?

Eerst, zou de aankoop van het spelmateriaal van kinderen objectief moeten worden beoordeeld:

De kinderjaren zijn het basisstadium van het leven, van het pasgeboren foetus, zuigelingen, zijn de peuterkinderen aan adolescenten tijdens de ononderbroken groei en ontwikkeling. Zijn dynamische kenmerken zijn verschillend van die van volwassenen, en er zijn ook grote verschillen in alle leeftijden. U moet de geestelijke ontwikkeling van het kind en fysieke ontwikkeling onderzoeken om het het spelmateriaal van de juiste kinderen te kiezen.

Van geboorte aan 1 jaar oud, zijn de fysiologische kenmerken van deze periode sneller dan om het even welke periode van de groei en de ontwikkeling, zenuwontwikkeling is ook zeer snelle, zwakke immuniteit, vatbaar voor infectieziekten. Het spelmateriaal van facultatieve drukte het software-gevulde kinderen, rammelaars, correct speelgoed, enz. Van 1 tot 3 jaar oud, zijn de fysiologische kenmerken van deze periode dat het fysieke groeipercentage langzamer is dan dat van kleutertijd, is de taal en bewegingscapaciteit duidelijk beter, en zij zullen zich rond bewegen, maar zij hebben geen betekenis van veiligheid en zelfbescherming, en zijn naar voren gebogen aan ongevallen. Het het spelmateriaal van kinderen zoals ballen, speelgoed, stuk speelgoed blokken, stuk speelgoed huizen, stuk speelgoed auto's, puzzels, strandspeelgoed, enz. kan worden gekocht; 4 tot 6 jaar oud zijn pre-school, en blijft de fysieke ontwikkeling van kinderen tijdens deze periode groeien, zijn de nog milde Handen en de voeten flexibel, achteloos en niet niet stil. Kies van driewielers en helmen, fietsen, raadsels, poppen en kostuums, verhaalboeken, spelscènes met karakters en toebehoren. De kinderen tussen de leeftijden van 6 en 9 zijn leerplichtige kinderen en genieten van speel spelen met vaardigheid en intelligentie. U kunt vliegers, fietsen en helmen, vleten en beschermende goederen, ambachten, poppen, marionetten en waarnemende clowns, sportuitrusting, puzzels en schaak kopen.

Ten tweede, in de aankoop van de instructies van het het spelmateriaal van kinderen:

(1) bekijk de toepasselijke leeftijdsgroep. Het algemene stuk speelgoed zal op de toepasselijke leeftijdsgroep van het stuk speelgoed in de instructies voor gebruik, wijzen en kan volgens de leeftijd van het kind worden gekocht. Dit heeft twee belangrijke implicaties: eerst, wordt het het spelmateriaal van de kinderen zelf ontworpen voor kinderen van deze tijd; ten tweede, is het gevaarlijk voor kinderen niet in deze leeftijdsgroep om het product te gebruiken.

(2) bekijk de veiligheidswaarschuwingen. Sommige gevaarlijke productie-installaties impliciet door speelgoed zullen door waarschuwingsborden worden herinnerd. Als het pakket wordt geopend, doe onmiddellijk de verpakte plastic zak weg. Niet-leven-bewarend levering, kan slechts in ondiep water, niet worden gebruikt geschikt voor kinderen onder 3 jaar oud. Wanneer kopend en gebruikend speelgoed, zeker ben om de waarschuwingen te lezen om het risico van misbruik van speelgoed zorgvuldig te vermijden.

(3) bekijk de effectieve datum. Sommige producten worden gespecificeerd voor gebruik binnen de geldigheidsperiode om het gebruik van verlopen producten te vermijden.

(4) zie hoe te het gebruiken. Het complexe speelgoed, zoals de fietsen van kinderen, leurders, computer het leren machines, enz., zou ingevoerde het spelfaciliteiten van kinderen gebruiksmethodes en voorzorgsmaatregelen moeten gedetailleerd hebben. Besteed aandacht aan dit wanneer het kopen.

(5) bekijk het diagram van het assemblageprogramma. Het assemblagespeelgoed zou assemblageplannen, hetzij door volwassenen worden of moeten hebben door kinderen dat zelf worden geassembleerd geassembleerd die.

Ten derde, in de aankoop van het spelmateriaal van kinderen om drie geen producten te verwerpen

Volgens de bepalingen van de „Kwaliteitswet“, in eigen land geproduceerd en verkochte zouden allen producten met de naam van de fabriek, de plaats en het gelijkvormigheidsattest moeten worden gemerkt, en zouden met de standaard Chinese karakters moeten worden gemerkt. De ingevoerde het spelfaciliteiten zouden van kinderen instructies voor het gebruik van Chinees speelgoed ook moeten hebben. De instructies voor het gebruik van het stuk speelgoed verstrekken heel wat informatie over het product en zouden zorgvuldig moeten worden gelezen. Weigering drie producten, zodat wanneer het kopende het spelmateriaal van kinderen, u aandacht aan of zou moeten besteden de instructies van het het spelmateriaal van de kinderen volledig zijn.

De sleutel moet het vermaakmateriaal kopen door AQSIQ wordt geproduceerd, die is geïdentificeerd en de „Speciale Materiaal Productievergunning, de Speciale Materiaalinstallatie en Vernieuwingsvergunning“ toegekend, die bepaalde veiligheid die heeft. Eerst en vooral, heeft het amateurdiemateriaal door de gerechtelijke eenheid wordt geproduceerd volledige productietekeningen, en zijn technische tekeningen en technieken zijn herzien en ingediend door het Instituut van de het Materiaalinspectie van de Staat Speciale. Het volledige productieproces wordt opgesteld volgens technologie, volgens het proces en volgens het proces. De kwaliteit van de delen en de componenten, de delen van het volledige materiaal is allen in uitstekende voorwaarde. Daarom zijn de veiligheid en de technische prestaties van de gehele machine gewaarborgd, die een positieve rol in het verhinderen van en het verhinderen van ongevallen speelt. Ten tweede, met de ontwikkeling van de situatie, heeft de staat meer en meer de veiligheidssupervisie van vermaakmateriaal versterkt. De aankoop van materiaal zonder productie en installatie vergunningseenheden heeft de mogelijkheid van sancties en beslaglegging op elk ogenblik van in beslag genomen materiaal. Nogmaals die, kan de aankoop van materiaal met productie en de eenheden van de installatievergunning de problemen oplossen door klanten tijdig worden weerspiegeld, en de naverkoopdienst is gewaarborgd om klanten van zorgen te verlichten. Omdat de eenheid die de vergunning verkreeg aan kwaliteitssupervisie en controle door de staat, de provincie en de stad onderworpen is. Er is geen productie of installatie vergunningseenheid, en het wordt niet gecontroleerd door de kwaliteitsafdeling. De productie van vermaakmateriaal kan de naverkoop geen dienst waarborgen. Wanneer het materiaal een persoonlijk ongeval heeft, zal de klant aan groot teleurstelling en verlies, lijden en zal zelfs wettelijke verantwoordelijkheid dragen.

 

 

 

Metingen (mm) 19x11.5x3m (L*W*H)
Certificaat ISO9001, SGS, CE, TUV
Modules bumperbal, netwerk die, ninjacursus, netto handdoek, roterende mechine, projector, mandtribune, sponsblok, raad, kooi tegen de bal beklimmen
Materiaal A. nylon netwerk
B. maak katoenen schuimkussen dik
C. de gegalvaniseerde ijzerlentes
D. onschadelijke LLDPE
(Het Verschillende materiaal is beschikbaar bij uw vraag. )
Voordeel a.Anti-uv
b.Anti-statisch
c.Security
d.Environmental bescherming
e.Color is niet gemakkelijk langzaam te verdwijnen
Installatie dag 2 (2 personen)
Leeftijdsgroep 3--leeftijd 12
Capaciteit 10-20 personen
Ben van toepassing op Pretpark, kleuterschool, kleuterschool, woonwijk.
Verpakking Standaard de uitvoerverpakking
Plastic delen: Bellenzak en pp-film;
Ijzerdelen: Katoen en pp-film
Leveringsvolume: 53CBM
Het gebruiksleven 7-10 jaar

Grote Binnentrampolinepark/van de Jonge geitjestrampoline Partij 19x11.5x3m met Zacht Materiaal 0

Grote Binnentrampolinepark/van de Jonge geitjestrampoline Partij 19x11.5x3m met Zacht Materiaal 1

Grote Binnentrampolinepark/van de Jonge geitjestrampoline Partij 19x11.5x3m met Zacht Materiaal 2

Contactgegevens
Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.

Contactpersoon: Lisa

Tel.: +8615157683607

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)