Thuis Productenhet park van de jonge geitjestrampoline

Het gemengde Volume van de de Trampolinepark Aangepaste Grootte 124CBM van de Ontwerpenpeuter Binnen

China Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. certificaten
China Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Het gemengde Volume van de de Trampolinepark Aangepaste Grootte 124CBM van de Ontwerpenpeuter Binnen

Mixed Designs Toddler Indoor Trampoline Park Customized Size 124CBM Volume
Mixed Designs Toddler Indoor Trampoline Park Customized Size 124CBM Volume Mixed Designs Toddler Indoor Trampoline Park Customized Size 124CBM Volume Mixed Designs Toddler Indoor Trampoline Park Customized Size 124CBM Volume Mixed Designs Toddler Indoor Trampoline Park Customized Size 124CBM Volume

Grote Afbeelding :  Het gemengde Volume van de de Trampolinepark Aangepaste Grootte 124CBM van de Ontwerpenpeuter Binnen

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TANQ
Certificering: TUV,CE,ISO,SGS
Modelnummer: KP150601
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: behandeld met buiten tapijt binnen en pp-film
Levertijd: binnen 10days na 50%-ontvangen saldo
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 100sets/month
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: nylon&thicken katoen foam&galvanized de ijzerlentes formaat: Op maat
Productietijd: 10-15 werkdagen na 50%-ontvangen storting Deel: 124CBM
kleur: de aanpassing is aanvaardbaar Garantieperiode: 1 jaar voor plastic delen, 3 jaar voor staaldelen
Hoog licht:

binnentrampolinepark

,

binnentrampolinemateriaal

Met gemengde ontwerpen aangepaste groottetrampoline voor peuter KP150601
 
 
Ontwerppunten voor de speelplaats van kinderen
De kinderen zijn altijd nieuwsgierig en geinteresseerd in nieuwe dingen. Wanneer het planning van de activiteitentrefpunten van kinderen, moet één van de belangrijkste ontwerpprincipes de „ogen van kinderen gebruiken om de wereld“, de psychologie van kinderen, voorkeur, activiteiten, en cognitieve wereld te zien. De ontwerpers moeten de „ontwerpen hoogte“ van kinderen zodat zij a-trefpunt kunnen ontwerpen dat voor kinderen echt geschikt is.
Ontwerpprincipes op verschillende leeftijden
De leeftijd is vaak de basis voor de openluchtactiviteiten van groeperende kinderen. De kinderen zijn vaak verdeeld in kleine die groepen op hun tijd worden gebaseerd. De kinderen van verschillende leeftijden hebben verschillende activiteiten en de inhoud van het spel varieert.
1-3 jaar oud: De volwassenen moeten hen tegelijkertijd begeleiden. Zij moeten een veilig en actief trefpunt openen. De grond zou zacht moeten zijn wanneer het ontwerpen, en de activiteitenfaciliteiten gaan van fysieke de groeiactiviteiten vergezeld.
3-5 jaar oud: de ouders kunnen een afstand handhaven, (vereist oudersparkeerplaats) de interactie van de kinderenverhoging, fysische activiteitverhogingen, afzonderlijke activiteiten en faciliteiten
5-10 jaar oud: De ouders kunnen worden ontvangen, wordt hun onafhankelijkheid verbeterd, zijn hun fysische activiteiten rijp, en de meer interactieve activiteiten zijn nodig. Communicatie tussen kinderen en activiteiten die ouders en kinderen impliceren.
Ontwerpelement
Het ontwerp van de speelplaatsen van kinderen zou op veiligheid, vorm en ruimte moeten worden gebaseerd. Andere details zoals schaal, kleur, het bedekken, en installaties die bijzondere aandacht vereisen.
Betekenis van schaal
Voor de controle van de schaal van de activiteiten van kinderen, probeer om „kleine ruimte, meer pret“ te bereiken, zou moeten niet te groot zijn, omdat een kleine stap van de volwassene aan verscheidene stappen van het kind gelijk is, in het algemeen het volwassen tempo is ongeveer 65cm, lopen 3 seconden de afstand wordt geschat om 65 × 2 × 3 te zijn = 3.9m, zodat is de veiligheidsafstand van de faciliteit 1.8m. De afstand tussen de zetels in het verzorgingsgebied en de faciliteiten van de kinderen zou geen 4m moeten overschrijden, en zou geen minder dan 1.8m moeten zijn.
b. Wegen en bestratingen
Het is verdeeld in twee types: externe wegen en interne wegen. De externe wegen zouden moeten kort en direct worden ontworpen om te zijn, zodat de kinderen het activiteitengebied kunnen snel ingaan. De interne wegen zouden zo interessant mogelijk moeten zijn, en het is geschikt om de auto's van kinderen, skateboards en ander materiaal te gebruiken, en de breedte is over het algemeen tussen 0.8-1.5 meters. Het wegdek tot de de activiteitenplaats van de kinderen leiden en het wegdek die in de activiteitenplaats vlot en antislip moeten zouden zijn, en de weg die tot de de activiteitenplaats van de kinderen voor de kinderwagen geschikt moeten leiden zou zijn over te gaan. De beschermende vloeren zoals zand, plastic, rubbermatten, enz. zouden in alle gokkenfaciliteiten moeten worden gebruikt.
c. Spelfaciliteiten
Alle faciliteiten moeten op veiligheid eerst worden gebaseerd, om de fysieke en avontuurlijke geest van kinderen te cultiveren en uit te oefenen. Het vermaakinstrument heeft gebroken hoofd, vlotte randen, stabiele structuur, geschikte schaal, en zou een verscheidenheid van spelmateriaal voor kinderen moeten verstrekken om te kiezen, om het niveau van moeilijkheid in het spel te bereiken, zodat de kinderen op zijn beurt met leeftijd en capaciteit kunnen worden gebruikt.
d. Terrein
Op basis van het bewaren van het originele die terrein, met de het te gebruiken plaatsfunctie en thema wordt gecombineerd, zou er twee of meer verschillende vormen van terrein moeten zijn, en de oppervlaktevorm zou dienovereenkomstig moeten worden veranderd, en definitief game-like een micro-topografie hoogtepunt van pret worden. Het veranderende terrein staat kinderen toe om de pret van verschillende ruimtelijke veranderingen te vinden, en kan worden gebruikt om sommige interessante spelprojecten te ontwerpen, zoals het beklimmen van muren en het boren van gaten. Als de helling abrupte veranderingen heeft, denk na gebruikend een terrein-ontworpen dia die voor sportentrefpunten kan worden gebruikt.
e. grens
Het is een vorm van bijlage die de functie van de plaats verdeelt. Het kan uit wegen, installaties, architecturale schetsen of andere natuurlijke grenzen worden samengesteld. Het is visueel gesloten, of transparant en semi-transparent of semi-gesloten. Voor kinderen, is de grens zelf een „pretding“ – het kan beklimmen, boren, en huid.
f. Het planten van ontwerp
Bij het planten van ontwerp, is het noodzakelijk om te realiseren dat de installaties bepaalde sier hebben en waarde voor kinderen spelen, en kinderen verkiest met installaties te spelen dan volwassenen. Daarom heeft de de activiteitenplaats van de kinderen bepaalde speciale kenmerken in de selectie van installaties. Het zou door bomen moeten worden overheerst voor het in de schaduw stellen; aangevuld door struiken, die doorn-vrije en niet-toxische verscheidenheden gebruiken; het gazon zou moeten bestand worden geselecteerd om te zijn tegen het vertrappelen.
Gemeenschappelijke praktijk
Hoe te om een natuurlijke en pretopen plek voor kinderen te creëren om meer contact met aard op te nemen!
a. Integrerend in aard, het onderwijs en het leren
Misschien gepast aan menselijke aard, kinderen kan dicht houden van aan aard te zijn dan mensen van een andere tijd. Zij zijn geboren houden van speel met aard. Het water, de bladeren, de bloemen en het zand zijn hun speelgoed. De grond die met aard mengt trekt hen aan enerzijds en onderwijst hen de basisprincipes van de natuurlijke groei en omloop. De hoogst genaturaliseerde ruimte niet alleen bevat natuurlijke elementen zoals vuil, zand, bloemen, en stromend water, maar ook omvat de uitdrukking en de veranderingen van vele elementen zoals smaak, geluid, kleur, en textuur. Het gebruik van natuurlijke dingen zal eerder de rente van kinderen in spelen en onderzoek bevorderen.
b. Versterk kleur en trek aandacht aan
De kleur is het intuïtieve gevoel van kinderen wanneer zij pret hebben, en het is de primaire reden voor de psychologische veranderingen van kinderen. De kleurenveranderingen worden hoofdzakelijk weerspiegeld in plaats het bedekken, de vermaakfaciliteiten, en de installaties. Het effect van kleur op kinderen is duidelijk, en de heldere en vrolijke kleuren zullen gelukkige emoties aan kinderen brengen. Kinderen die als verschillende kleuren verschillende persoonlijkheden hebben. Het gebruik van aangewezen kleuren in het ontwerp om de persoonlijkheid van het kind gestalte te geven is voordelig aan de gezonde ontwikkeling van de persoonlijkheid van kinderen. Maar de heldere kleuren en de heldere kleuren kunnen kinderen ertoe bewegen om te zijn psychologisch zenuwachtig, afgeleid, en bored. Daarom is het best om dezelfde drie primaire kleuren niet te gebruiken. De kinderen van verschillende leeftijden hebben verschillende soorten kleuren.
c. Ontruim thema, die pret maken
Voor kinderen, of het trefpunt de „pret“ is is altijd het kritiekst, en deze „pret“ kan vaak worden bereikt door een verschillend thema te vestigen. De overdreven vormen, de vreemde faciliteiten, en het speelse gevoel zij gewoonlijk niet kunnen ervaren maken zich vaak kinderen opgewekt en herinneren. De teller kan een beeldhouwwerk, een beweegbaar materiaal, een graffitimuur, of zelfs een speciale het bedekken vorm zijn. Het is geweten dat het trefpunt tot kinderen behoort.
d. Creeer activiteiten om mededeling te bevorderen
De verscheidenheid van activiteiten van kinderen overschrijdt vaak de verbeelding van de ontwerper. Niet alleen maken zij volledig gebruik van speciaal in het leven geroepen gebeurtenisfaciliteiten, zijn zij ook beter bij het onderzoeken van potentiële activiteitenruimten. De ontwerpers zouden moeten proberen om zo vele soorten activiteiten tot stand te brengen mogelijk, zodat de kinderen meer sociale capaciteiten in hun activiteiten kunnen bereiken. En deze „pret“ kan vaak worden bereikt door een verschillend thema te vestigen. De overdreven vormen, de vreemde faciliteiten, en het speelse gevoel zij gewoonlijk niet kunnen ervaren maken zich vaak kinderen opgewekt en herinneren.
 
 

Metingen (mm)aangepast (L*W*H)
CertificaatISO9001, SGS, CE, TUV
Modulesbumperbal, netwerk die, ninjacursus, netto handdoek, roterende mechine, projector, mandtribune, sponsblok, raad, kooi tegen de bal beklimmen
MateriaalA. nylon netwerk
B. maak katoenen schuimkussen dik
C. de gegalvaniseerde ijzerlentes
D. onschadelijke LLDPE
(Het Verschillende materiaal is beschikbaar bij uw vraag. )
Voordeela.Anti-uv
b.Anti-statisch
c.Security
d.Environmental bescherming
e.Color is niet gemakkelijk langzaam te verdwijnen
Installatiedag 2 (2 personen)
Leeftijdsgroep3--leeftijd 12
Capaciteit10-20 personen
Ben van toepassing opPretpark, kleuterschool, kleuterschool, woonwijk.
VerpakkingStandaard de uitvoerverpakking
Plastic delen: Bellenzak en pp-film;
Ijzerdelen: Katoen en pp-film
Leveringsvolume: 124CBM
Het gebruiksleven7-10 jaar

Het gemengde Volume van de de Trampolinepark Aangepaste Grootte 124CBM van de Ontwerpenpeuter Binnen 0
Het gemengde Volume van de de Trampolinepark Aangepaste Grootte 124CBM van de Ontwerpenpeuter Binnen 1
Het gemengde Volume van de de Trampolinepark Aangepaste Grootte 124CBM van de Ontwerpenpeuter Binnen 2

Contactgegevens
Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.

Contactpersoon: Lisa

Tel.: +8615157683607

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)