Thuis Productende auto's van de jonge geitjesbumper

De Bumperauto's van leuke Kinderen/De Auto's Milieubescherming van de Pretparkbumper

China Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. certificaten
China Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

De Bumperauto's van leuke Kinderen/De Auto's Milieubescherming van de Pretparkbumper

Cute Children'S Bumper Cars / Amusement Park Bumper Cars Environmental Protection
Cute Children'S Bumper Cars / Amusement Park Bumper Cars Environmental Protection

Grote Afbeelding :  De Bumperauto's van leuke Kinderen/De Auto's Milieubescherming van de Pretparkbumper

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TANQ
Certificering: TUV,SGS,CE,ISO
Modelnummer: KP-PPC009
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: USD5000 of één 20ft container
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: behandeld met buiten tapijt binnen en pp-film
Levertijd: binnen 10days na 50%-ontvangen saldo
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 500sets/month
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: gegalvaniseerd ijzer pipe+LLDPE formaat: 195×115×96
Deel: 2.3CBM kleur: de aanpassing is aanvaardbaar
Productietijd: 10-15 werkdagen na 50%-ontvangen storting Garantieperiode: 1 jaar
Hoog licht:

de bumperauto's van kinderen

,

elektrische bumperauto's

De kwaliteit van vermaakmateriaal is onafscheidelijk van deze punten!

 

Met de ononderbroken ontwikkeling van de maatschappij, hebben de mensen hogere eisen ten aanzien van vermaakmateriaal, van de aanvankelijke tevredenheid van vermaak aan de emotionele mededeling van mensen, vaardigheid opleiding, ouder-kind interactie etc. naar voren gebracht. Dit zet ook hogere vereisten op de fabrikanten van het vermaakmateriaal, en de overeenkomstige ontwerpers van het vermaakmateriaal moeten ook aan de markt antwoorden en de vraag ontmoeten! Van koppel van de huidige marktvraag terug, zou het ontwerp van toekomstig vermaakmateriaal zich bij het voldoen aan van de volgende vijf vereisten moeten concentreren.

 

Eerst, hoge kostenprestaties


Volgens de populaire verklaring, het meer aantal apparaten aan dezelfde prijs, kan het meer aantal spelers tegelijkertijd worden gespeeld, hoger de prijs/prestaties verhouding. Ongeacht of de handelaar het product koopt of de fabrikant het product ontwikkelt, zou het rendabele product moeten worden overwogen. Het rendabele product kan een meer verwarmde atmosfeer aan het trefpunt brengen, en kan ook een hoog product van de het levenscyclus van de fabrikant worden. Bijvoorbeeld, vliegende stoelen, het draaien paarden, enz., in het roterende materiaal, is het product lange tijd verdragend, kan worden gezegd om a te zijn moet voor het trefpunt geweest. De sleutel is dat dit product altijd voor andere gelijkaardige producten in termen van technologierijpheid en kostenprestaties is geweest.

 

Ten tweede, de ouder-kind concurrentie


Dit concept wordt zelden momenteel vermeld. Op het ogenblik, is de situatie van „kinderen die paradijs, ouders spelen die mobiele telefoons“ spelen een gemeenschappelijk fenomeen geworden. Ondanks „het ouder-kind paradijs“ en „ouderlijk materiaal“, is er geen echt ouder-kind effect. Dientengevolge, is de vraag naar ouder-kind concurrerende producten te voorschijn gekomen. Dit soort product moet door de de fabrikanten en handelaars van het vermaakmateriaal worden voltooid. Eerst, moeten de fabrikanten spelmateriaal verstrekken dat de ouders en de kinderen kunnen tegelijkertijd gebruiken. Ben zeker om een concurrerend element te hebben zodat de handelaar het materiaal kan gebruiken om de concurrentie te organiseren. Ten tweede, zouden de handelaars relevante spelactiviteiten ontwerpen, de ouders en de kinderen, de familie en het familiespel moeten laten de spelinteractie, en bepaalde prijsgiften verstrekken.

Ten derde, het onderworpen materiaal


De jongeren bent altijd de belangrijkste consumenten van animatieproducten. In de toekomst, zal er meer anime zijn en zal elementen die in het park filmen worden geïnfiltreerd. De kinderen kunnen zien de vertrouwde voorwerpen in de beeldverhalen, het zien, het raken, en zich zelfs het bewegen en het spelen echt worden. Laat het kind in de beeldverhaalscène lopen. Momenteel, in de paradijsindustrie, hebben het piraatschip van Één stuk, het ananashuis van SpongeBob, en zelfs de tijd en de ruimtelade van de robotkat een distinctief representatief beeld, en in materiaal gemaakt om het park in te gaan. Ik geloof dat er meer beeldverhaalelementen zal zijn om het parkmateriaal in de toekomst in te gaan.

 

Ten vierde, systeemmateriaal


Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie, zal er meer Internet van Dingenapparaten in het toekomstige paradijs, d.w.z., voorzien van een netwerkcommunicatie tussen apparaten en apparaten zijn, die zeer playability zullen verbeteren. Bovendien kan het paradijsmateriaal met persoonlijke wearable apparaten in wisselwerking staan om gegevens te produceren. Bijvoorbeeld, de frequentie van kinderen die een bepaald gebrand apparaat, calorieën, gezondheid spelen kunnen de gegevens, enz., interactieve spelen met het apparaat ook bereiken. En deze informatie kan aan het systeem van lidpunten, of het voltooiingssysteem van de spelen van de kinderen worden toegevoegd. Er zijn reeds sommige prototypen, zoals het virtuele muntsysteem in sommige beroepservaringzalen. In de toekomst, zullen dergelijke systemen zijn=zullen= more and more, en wordt gecombineerd met de functies van het apparaat, zodat de spelers kleveriger worden aan het apparaat.

Vijfde, teammateriaal


Zoals de naam impliceert, is het een apparaat dat teamspel kan organiseren. Dit soort materiaal, dat in het paradijs wordt, is over het algemeen opstelling in een groter trefpunt, opstellings team-als materiaal, of organiseert teamspelen, die worden ontworpen gestrooid om het begrip van kinderen van primaire sociale verhoudingen in een mengen-leeftijdsmilieu zoals paradijs te cultiveren. De teamspelen zijn zeer nuttig voor de opleiding van de persoonlijkheid van kinderen, het cultiveren van emotionele intelligentie en het bevorderen van de groei van kinderen.

 

Metingen (mm) 195×115×96cm (L*W*H)
Certificaat ISO9001, SGS, CE
Voordeel a.Anti-uv
b.Anti-statisch
c.Security
d.Environmental bescherming
e.Color is niet gemakkelijk langzaam te verdwijnen
Leeftijdsgroep 3--leeftijd 12
Ben van toepassing op Pretpark, kleuterschool, kleuterschool, woonwijk.
Verpakking Standaard de uitvoerverpakking
Plastic delen: Bellenzak en pp-film;
Ijzerdelen: Katoen en pp-film
Leveringsvolume: 2.3CBM
Het gebruiksleven 7-10 jaar

De Bumperauto's van leuke Kinderen/De Auto's Milieubescherming van de Pretparkbumper 0

De Bumperauto's van leuke Kinderen/De Auto's Milieubescherming van de Pretparkbumper 1

Contactgegevens
Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.

Contactpersoon: Lisa

Tel.: +8615157683607

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)