Thuis Productende auto's van de jonge geitjesbumper

Uit van de de Jonge geitjesbumper van de Deur de Rode Groenachtig blauwe Kleur Auto's 200×120×96 met Met lange levensuur

China Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. certificaten
China Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Uit van de de Jonge geitjesbumper van de Deur de Rode Groenachtig blauwe Kleur Auto's 200×120×96 met Met lange levensuur

Out Door Red Green Blue Color Kids Bumper Cars 200×120×96 With Long Life
Out Door Red Green Blue Color Kids Bumper Cars 200×120×96 With Long Life

Grote Afbeelding :  Uit van de de Jonge geitjesbumper van de Deur de Rode Groenachtig blauwe Kleur Auto's 200×120×96 met Met lange levensuur

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TANQ
Certificering: TUV,SGS,CE,ISO
Modelnummer: Tq-PPC017
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: USD5000 of één 20ft container
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: behandeld met buiten tapijt binnen en pp-film
Levertijd: binnen 10days na 50%-ontvangen saldo
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 500sets/month
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: gegalvaniseerd ijzer pipe+LLDPE formaat: 200×120×96
Deel: 2.3CBM kleur: de aanpassing is aanvaardbaar
Productietijd: 10-15 werkdagen na 50%-ontvangen storting Garantieperiode: 1 jaar
Hoog licht:

elektrische bumperauto's

,

de auto's van de pretparkbumper

Wat zijn de nieuwe tendensen in de ontwikkeling van de zaken van kinderen in 2019?

Met het openen van het tweede-geboren het kindbeleid van het land ‚s en de aankomst van jongerengeneraties van ouders, is het aandeel van kinderen‘ s consumptie in huishoudenuitgaven blijven stijgen. Één van de belangrijkste formaten van belangrijke winkelcomplexxen. In het bijzonder, heeft de het vermaakindustrie van de binnenkinderen geleidelijk aan veranderd waar de families in het weekend en vakantie gaan, en die vele ondernemingen hebben het magnetisch veldeffect gezien door de zaken van kinderen wordt gebracht. Wat is het huidige statuut van de zaken van kinderen in 2019? Wat zijn de nieuwe ontwikkelingstendensen? Ik hoop de volgende inhoud u zal helpen investeren.


I. huidige problemen

1. Volg blind

De de speelplaatsindustrie van de kinderen behoort tot de toenemende zonindustrie, en de winst is onvermijdelijk, maar niet is elke plaats geschikt voor de speelplaatsen van openingskinderen. Bijvoorbeeld, in een kleine stad, als er reeds de parken van vijf of zes kinderen zijn, dan als u een park van kinderen wilt openen, u moet zorgvuldig denken. Het openen van een speelplaats van kinderen in dergelijke omstandigheden zal reusachtige concurrentiedrukken onder ogen zien. Hebt u genoeg vertrouwen om van de menigte duidelijk uit te komen? Dat moet u een goed marktonderzoek doen alvorens een speelplaats van kinderen te beslissen te openen, en volgt blind niet de tendens. Slechts door de markt te begrijpen kunnen nauwkeurig wij winnen.

2. Aankoop van vermaakmateriaal

Welk vermaakmateriaal populair in de parken van kinderen is met kinderen? Welk vermaakmateriaal zijn niet gemakkelijk verouderd? Geconfronteerd met het probleem om vermaakmateriaal te kopen, zouden de exploitanten het plaatsen van het park en de behoeften van de doelgroep moeten overwegen. Voel oordelen om vermaakmateriaal te kiezen. Neem als voorbeeld ongehoorzaam kasteel. Het ongehoorzame kasteel is gewoonlijk geschikt voor kinderen tussen 3-12 jaar oud, maar de oudere kinderen zullen niet met ongehoorzaam kasteel spelen. Zij zullen neigen om irriterend materiaal te hebben, dat pret en populair is. Als het materiaal niet in zijn juiste positie kan worden geplaatst, zal het zijn maximale voordelen niet uitoefenen.


3. Niet actief werkend

Sommige parkinvesteerders begonnen lui te worden nadat het park van de kinderen met succes werd geopend, of voerden te geen agressieve actie, denkend dat het park voordelig zal blijven zijn op korte termijn of resultaten hebben, maar dit is absoluut niet uitvoerbaar op de lange termijn. De moeilijkheden in de verrichting van de parken van kinderen maken ook vele exploitantenzorg. Bijvoorbeeld, is de capaciteit blijven werken laag. De capaciteit blijven werken is de meest basisoverleving van het park. Slechts met de capaciteit blijven werken en profiteren kan de plaats zich regelmatig ontwikkelen.

4. Ontoereikende capaciteit om verrichtingen voort te zetten

De marktvraag

De parktrefpunten hebben ontoereikende controle over de marktvraag. De behoeften van de markt zijn constant het veranderen, vereisend exploitanten om voldoende oordeel en besluitvormingscapaciteit te hebben. En in verschillende tijden, veranderingen zal veel gevraagd bewerkstelligd door veranderingen in ouder-kind verhoudingen diep de bedrijfsstrategie van het park beïnvloeden. Of zal de markt behoorlijk kan worden gevangen en de „pijnpunten“ van de spelers worden bepaald bepalen of het park kan blijven werken. De zogenaamde overleving van geschiktst, de verwijdering van ongeschikt.

De de industrieconcurrentie

Sommige investeerders zagen dat de de speelplaatszaken van de kinderen een hoge vlucht namen, hoge winsten, volgden kostuum, en volgden de tendens blind, zodat vormde de de speelplaatsindustrie van de kinderen een vreemd fenomeen. De concurrentie van dezelfde industrie heeft de regionale markt verzadigd en gesegmenteerd, en de concurrentie is scherp gestegen. Als het trefpunt geen sterke concurrentiepositie kan bezetten, zal het een situatie van het verliezen van zijn steunpunt onder ogen zien.


Over--afhankelijkheid bij vakantie de marketing

Vakantie de marketing is een belangrijk stuk van de het gebiedsopbrengst van het park. De meeste parken hebben lang gebaseerd op de voordelen van vakantie, en de weekdagopbrengst is grotendeels genegeerd. Het belangrijkste die kwaad door deze niet rekupereerbare economie wordt veroorzaakt is dat zodra een breekpunt voorkomt, de volledige werkende ketting zal worden losgemaakt en het park zal niet meer kunnen blijven werkend.

Nieuwe tendensen in de zaken van kinderen

Hoewel de als thema gehade zaken van de kinderen zoals ooit nog zo populair zijn, zijn vele problemen ook blootgesteld. vermijden ontbrekend bedrijfskansen, hebben vele winkelcomplexxen en handelaars geschikte aanpassingen en gereproduceerde nieuwe maatregelen gemaakt.

1. Nadruk bij het ontwikkelen van spelproducten van die door ouders en kinderen kunnen worden genoten

Als de kind-als thema gehade bedrijfslay-out slechts zich op de aantrekkelijkheid aan de kinderen zelf concentreert, negeert de ouders die de portefeuille houden, en concentreert zich slechts op vermaakbehoeften, en negeert het dineren en het winkelen de activiteiten die in dezelfde scène kunnen worden verbruikt zullen, het de ouder-kind familie missen. Voordelen van consumptie. Het is belangrijk voor ouders om hun telefoons te laten vallen en spelen samen te spelen. Vele ouders geboren in de de post-jaren '80generatie en post-jaren '90generatie zijn hogere gamers. Zij staan zelden kinderen toe om spelen te spelen dat zij niet om geven. Daarom moeten de ouder-kind spelen volwassenen en kinderen vers maken voelen. Als de ouders goed geheugen hebben, zullen zij eerder hun kinderen steeds opnieuw brengen


2. Groepering met traditionele types van het vermaakproducten van kinderen

Gecombineerd met de producten van uitstekende traditionele kinderen, zoals ongehoorzaam kasteel, met de hand gemaakte DIY, verhaalzaal, enz., vormt het een nieuwe interactieve ervaring, maar ook een verscheidenheid en een volledig activiteitengebied, dat de tevredenheid van de consument van ouders en kinderen verbetert.

3. Integreer met andere formaten om verbonden consumptie te vormen

De op scène-gebaseerde gokkenervaring heeft heel wat samenvoegende punten met andere formaten rond het. Na het eind van een spel, kunt u coupons voor nabijgelegen restaurants weggeven, coupons voorzien voor het winkelen, of één vrije kans besteden om bij nabijgelegen restaurants en supermarkten te besteden. Zolang u genoeg verbeelding hebt, zult u het werkende model veranderen en het spelmechanisme volgens de daadwerkelijke Behoefte te ontwerpen, kan gezamenlijke consumptie met meerdere balies vormen.

4. Online en off-line verkeersomzetting

Gebruik veranderen de online marketing activiteiten om gebruikers naar de scène aan te trekken, en dan off-line doelklanten in online gebruikers van specifieke platforms door APP en WeChat, en maken dan deze gebruikers aan offline door de gerichte online consumptie van het bevorderingsscenario herhalen kunnen een positieve cirkel van afleidingsactie vormen.

Het belang van de zaken van kinderen om passagiersstroom en aandrijvingsconsumptie te drijven wordt meer en meer belangrijk. Voor de plaatsen van de consument, zullen het hebben van een aantal ouder-kind inhoud van uitstekende kwaliteit en het organiseren van populaire ouder-kind activiteiten groter belang dan ooit bezetten. Het ouder-kind ervaringsformaat bevordert cyclische consumptie door interactieve fusie en brengt gediversifieerde bedrijfskansen, daardoor bereikend het sifoneffect van „1 + 2“ en „1 + 4“ voor de consumptie van kinderen. Na de verbetering van de consumptie van kinderen, zal het de belangrijkste kracht van toekomstige consumptie blijven.


Verkies kidsplayplay om u van een volledige waaier van de diensten van planning en ontwerp, materiaalveiligheid, vloerbouw, verrichtingsbeheer, enz. te voorzien, zodat uw parkverrichting minder omwegen en winst kan nemen.

Metingen (mm)

200×120×96cm (L*W*H)

Certificaat

ISO9001, SGS, CE

Voordeel

a. Anti-uv

b. Antistatisch

c. Veiligheid

d. milieubescherming

e. De kleur is niet gemakkelijk langzaam te verdwijnen

Leeftijdsgroep

3--leeftijd 12

Ben van toepassing op

Pretpark, kleuterschool, kleuterschool, woonwijk.

Verpakking

Standaard de uitvoerverpakking

Plastic delen: Bellenzak en pp-film;

Ijzerdelen: Katoen en pp-film

Leveringsvolume: 2.3CBM

Het gebruiksleven

7-10 jaar

Uit van de de Jonge geitjesbumper van de Deur de Rode Groenachtig blauwe Kleur Auto's 200×120×96 met Met lange levensuur 0

Uit van de de Jonge geitjesbumper van de Deur de Rode Groenachtig blauwe Kleur Auto's 200×120×96 met Met lange levensuur 1

Contactgegevens
Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.

Contactpersoon: Lisa

Tel.: +8615157683607

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)