Thuis ProductenKinderen Outdoor speeltoestellen

Het automobiele van de de Jonge geitjes Openluchtspeelplaats van de Stijl Grote Schaal het Materiaal Lange Gebruikende Leven

China Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. certificaten
China Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Het automobiele van de de Jonge geitjes Openluchtspeelplaats van de Stijl Grote Schaal het Materiaal Lange Gebruikende Leven

Automobile Style Large Scale Kids Outdoor Playground Equipment Long Using Life
Automobile Style Large Scale Kids Outdoor Playground Equipment Long Using Life

Grote Afbeelding :  Het automobiele van de de Jonge geitjes Openluchtspeelplaats van de Stijl Grote Schaal het Materiaal Lange Gebruikende Leven

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TANQ
Certificering: TUV,SGS,ISO,CE
Modelnummer: Tq-QC101
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: behandeld met buiten tapijt binnen en pp-film
Levertijd: binnen 10days na 50%-ontvangen saldo
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 100sets/month
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: 114mm gegalvaniseerd staalpipe+lldpe plastiek formaat: 1500*1350*600cm
Deel: 35CBM kleur: de aanpassing is aanvaardbaar
Productietijd: 10-15 werkdagen na 50%-ontvangen storting Garantieperiode: 1 jaar voor plastic delen, 3 jaar voor staaldelen
Hoog licht:

peuter openluchtspeelplaatsmateriaal

,

materiaal van het peuter het openluchtspel

Automobiele stijl niet gemakkelijk op grote schaal langzaam te verdwijnen galvaniseerde openlucht de speelplaatsmateriaal van de staalpijp voor open plek tq-QC101

 

De themaspeelplaats is een soort speelplaats met creatieve activiteiten om aan de diverse behoeften en de keuzen van klanten te voldoen. Het is gebaseerd op specifieke thema's en ideeën, hoofdzakelijk door culturele reproductie, culturele overplanting, culturele vertoning en high-tech middelen, die het virtueel spelmilieu vormen en tuinmilieu als drager om zich op de nieuwsgierigheid van consumenten, en het thema gebruiken door de volledige rit te richten. Recreatieve ruimte. Wij begrijpen dat de themaparken van de juiste themaselectie, juiste plaatsselectie, unieke themacreativiteit en themacultuur, flexibele marketing strategieën, en de diepgaande ontwikkeling van het themaproduct kunnen duidelijk uitkomen.
Eerst, de themaselectie en het plaatsen
De themaparken zijn toeristische producten die zich op creativiteit baseren om hen te bevorderen. Daarom is de themaselectie van themaparken bijzonder belangrijk. De succesvolle het themaparken van de wereld zijn volledig van individualiteit en verschillende leeftijden, verlatend een onvergetelijke indruk. In tegenstelling, worden de het themaparken van China, meestal met herhaald thema's en gebrek aan individualiteit, gekopieerd, meestal gesimuleerd en geïmiteerd. De inhoud is bijna hetzelfde, niet hebbend scientificity, authenticiteit, kunstenaarstalent en pret. Gebrek aan ernstige marktanalyse en echte creativiteit. Het landschap van de landschapsbouw, natuurlijk, is een sombere verrichting of meegesleept aan eind, en veroorzaakt een afval van financieel, menselijk en materiaalresourcen.
De themaselectie van het themapretpark is een besluitvorming die subjectief oordeel met rationele marktanalyse combineert. De themaparken vereisen exploitanten om een scherpe markt te hebben voelen potentiële afzetmogelijkheden vangen, en professionele bedrijfservaring gebruiken om beroeps te organiseren om thema's te raffineren te verpakken en te ontwerpen. Tegelijkertijd, baseert de themaselectie die van themaparken ook op de resultaten van marktonderzoek door relevante beroeps worden geleid. Wij stellen voor dat het marktonderzoek het themapark kan helpen als thema hebben om zich actief te richten op of de behoeften van consumenten te leiden, waarbij de schaduw van eenvoudige plagiaat en imitatie wordt bevrijd.
Voor het themapark, slechts is het thema uniek en de persoonlijkheid is verschillend, wat een sterke aantrekkelijkheid aan toeristen zal hebben. Elk succesvol themapark heeft een sterke persoonlijkheid, die vaak „eigenschappen“ in de toeristische sector wordt genoemd, en wat hebben zelfs unieke kenmerken die niet kunnen worden geïmiteerd. In het kort, is de uniciteit van het thema de sluitsteen van zijn succes.
Ten tweede, de de plaatsselectie van het themapretpark
De plaats is goed of slecht is een belangrijke factor die het succes van het themapark beïnvloedt. De bepaling van de plaats van het themapark moet op gedetailleerde analyse en gebiedsbezoeken aan de omringende bronmarkt worden gebaseerd, en het moet niet denkbeeldig en onbesuisd zijn. Om een goed themapretpark te bouwen, zouden wij volledige aandacht aan marktanalyse en marktbezit moeten besteden, maken correcte commerciële waardeoordelen op culturele connotaties, verbeteren de het opnieuw bezoeken tarief en kapitaalinkomstenverhouding, en bevorderen de ontwikkeling van andere lokale industrieën door het toerismemultiplier-effect.
Eerst en vooral, is het themapark niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Daarom is zijn bronmarkt nauw verwant aan het aantal van permanente ingezetenen en drijvende bevolking in de omringende gebieden. Wij herinneren u eraan dat, in het algemeen het gebied binnen 1 uuraandrijving rond het themapark zijn hoofdmarktplaats is, die een bevolking van minstens 2 miljoen heeft; het gebied binnen 2 tot 3 uren is zijn secundaire marktplaats, bevolking zijn Er ook meer dan 2 miljoen mensen; bovendien baseren de derde marktplaats zich en de toeristen over lange afstand hoofdzakelijk op de merkinvloed van het themapark en het geschikte en snelle vervoerssysteem aan de invoer.
Ten tweede, in het algemeen worden de kenmerken van hoog-input en hoog-consumptie van de themaparken diep beïnvloed door het sociaal-economische effect van het achterland. Daarom wanneer het selecteren van een themapark, zou u economisch ontwikkelde gebieden eerst moeten overwegen. Ten tweede, is het regionale distributiestatuut van de gelijkaardige ondernemingen van het themapretpark ook een belangrijke verwijzing voor de besluitvorming van themaparken. De themaparken van hetzelfde thema in hetzelfde gebied worden intensief verdeeld, dat onvermijdelijk zal leiden tot de wrede concurrentie voor ondernemingen. Bovendien herinneren wij u eraan dat de de bestemmingsselectie van het themapark ook de verkeersvoorwaarden in het gebied moet volledig overwegen waar het park wordt gevestigd, om de vrije stroom van passagiers te vergemakkelijken. Het gebied van het themapark vereist een vrij volledig driedimensioneel vervoerssysteem, vooral in de buurt van het themapark, minstens één hoofdweg die groot verkeersvolume en goede kruising kan aanpassen, en één helper kan als noodsituatieingang worden gebruikt. Wil de weg. De ontwikkelaars van het themapark tot goede externe voorwaarden, actief gids en snel vervoerklanten actief moeten zouden leiden.
In het algemeen, vereisen de themaparken op grote schaal onafhankelijkere bronnen van passagiers, zodat neigen zij om op het centrum of het naburige gebied van de metropool worden gevestigd, of verkiezen in lokale steden en hun buren worden gebouwd om de opneming van de gereserveerde bronmarkt te vergemakkelijken. De absolute bevolking. Wij begrijpen dat dit ook gebaseerd op het feit is dat de meeste toeristen in China nog zich hoofdzakelijk op massadoorgang eerder dan het feit baseren dat de Europese en Amerikaanse ingezetenen over het algemeen auto's hebben. Daarom verkiezen de themaparken over het algemeen om meer in economie en meer toeristen worden ontwikkeld. Gebieden rond de stad of met geschikte vervoersinfrastructuur en verbindingen aan openbaar vervoersystemen.
Wij begrijpen dat de klein-als thema gehade pretparken aan bezoekers minder aantrekkelijk zijn, en zij moeten de bestaande toerismemiddelen en de marktvoorlichting in het gebied gebruiken waar de plaats wordt gevestigd om klanten te brengen. Daarom worden zij gewoonlijk gevestigd dichtbij de belangrijkste markt van themaparken op grote schaal, of de Zomertoevlucht en toeristische attracties, of een combinatie kleine en als thema gehade themaparken, biedt een diverse waaier van de diensten aan. Een klein themapark met één enkele plaats is over het algemeen moeilijk om genoeg klanten aan te trekken.
Factoren die de plaats van het themapark beïnvloeden:
Onder het gebouw dat het themapark, de investeringsschaal en de projectinhoud zijn bepaald, geloven wij dat de marktfactoren, het investeringsmilieu, de natuurlijke voorwaarden en de culturele factoren de sleutel die factoren voor de selectie van het themapark zijn beïnvloedt.
(1) marktfactoren: omvat hoofdzakelijk het statuut van de bronmarkt en het statuut van de concurrerende markt. De bronmarkt moet niet alleen voldoende „hoeveelheid“ maar ook een bepaalde „kwaliteit“ hebben. De „hoeveelheid“ van de bronmarkt wordt bepaald door het aantal permanente ingezetenen en het aantal van drijvende bevolking in het themapark. De „kwaliteit“ van de bronmarkt wordt bepaald door de consumptiemacht en de consumptiegewoonten van de doelbron. De marktconcurrentie verwijst naar de graad van accumulatie en de concurrentie van concurrenten in hetzelfde ruimtegebied. De agglomeratieeconomie wijst erop dat de accumulatie van veelvoudige concurrerende individuen in een bepaalde ruimte het algemene concurrentievermogen zal verbeteren, terwijl de bovenmatige agglomeratie zal leiden tot de wrede concurrentie. Daarom tijdens het selecteren van het themapark, is het noodzakelijk om het aantal concurrenten in het steungebied te onderzoeken, of het een agglomeratieeffect heeft, en of de concurrentie te woest is en er geen ruimte voor ontwikkeling is.
(2) investeringsmilieu: Het moet hoofdzakelijk de software en de hardware en investeringskosten van de investeringssteun analyseren, en controleren of het voor investering geschikt is. Het investeringsmilieu omvat hoofdzakelijk de volgende indicatoren: wettelijk systeem, infrastructuur, verkeersvoorwaarden, regionaal economisch niveau, landprijs, loonkosten, enz. Het rechtssysteem is een zacht milieu voor investering en een institutionele waarborg voor investering. De infrastructuur is hoofdzakelijk de infrastructuur zoals mededeling, de dienst, en bankwezen in het steungebied, evenals sommige hulp de dienstfaciliteiten met betrekking tot de toeristische sector, zoals faciliteiten en organisaties zoals catering, aanpassing, en intermediaire organisaties. Wij begrijpen dat er twee soorten verkeersvoorwaarden zijn: extern verkeer en intern verkeer. Het externe verkeer moet hoofdzakelijk de toegankelijkheid van de steun meten. Het interne verkeer wordt hoofdzakelijk beïnvloed door het interne verkeersnetwerk en de plaats van het themapretpark. De landprijs bepaalt direct de investeringskosten en bedrijfskosten van het themapretpark. De prijsfactor is één van de belangrijkste overwegingen wanneer het selecteren van land, en er zijn ook verwante factoren zoals het gebied van het land. De loonkosten zijn een probleem dat tijdens het selecteren van een themapark moet worden overwogen. De loonkosten zullen de bedrijfskosten van het themapark beïnvloeden.
(3) natuurlijke factoren: Dit verwijst hoofdzakelijk naar klimatologische omstandigheden en geografische eigenschappen. De klimatologische omstandigheden verwijzen hoofdzakelijk naar de verschillen in klimaatseizoenen en beïnvloeden de verrichtingsstatus van de themaparken; de verschillen in geografische kenmerken worden hoofdzakelijk weerspiegeld in landforms en de topografische voorwaarden van de steungebieden, die de preconstructiekosten van de themaparken zullen beïnvloeden.

 

 

Metingen (mm) 1500*1350*600CM (L*W*H)
Veiligheidsgebied (mm) 1800*1650 (L*W)
Certificaat ISO9001, SGS, CE
Modules Daken, dia's, plastic panelen, treden, dekken, buizen en posten, het beklimmen.
Materiaal A. plastic delen: Ingevoerde LLDPE
B. post: Nationale norm gegalvaniseerde staalpijp
C. metalen: Gegalvaniseerd
D. dek, trede, brug: Staal met behandeld plastiek
E. bevestigingsmiddelen: roestvrije 304
(Het Verschillende materiaal is beschikbaar bij uw vraag. )
Voordeel a.Anti-uv
b.Anti-statisch
c.Security
d.Environmental bescherming
e.Color is niet gemakkelijk langzaam te verdwijnen
Installatie dag 2 (2 personen)
Dalende Hoogte (mm) 2200
Leeftijdsgroep 3--leeftijd 12
Capaciteit 10-20 personen
Ben van toepassing op Pretpark, kleuterschool, kleuterschool, woonwijk.
Verpakking Standaard de uitvoerverpakking
Plastic delen: Bellenzak en pp-film;
Ijzerdelen: Katoen en pp-film
Leveringsvolume: 35CBM
Het gebruiksleven 7-10 jaar
Opmerking 1.Please controleren de schroeven en andere vangers regelmatig om de vaste structuur te verzekeren.
2.Please zorgen ervoor dat alle jonge geitjes met volwassen supervisie spelen.
3.Blunt de voorwerpen en de zure corrosieve alcoholische drank zijn verboden.

Het automobiele van de de Jonge geitjes Openluchtspeelplaats van de Stijl Grote Schaal het Materiaal Lange Gebruikende Leven 0

Het automobiele van de de Jonge geitjes Openluchtspeelplaats van de Stijl Grote Schaal het Materiaal Lange Gebruikende Leven 1

Het automobiele van de de Jonge geitjes Openluchtspeelplaats van de Stijl Grote Schaal het Materiaal Lange Gebruikende Leven 2

Youtubeverbinding:

https://youtu.be/OaE2vdgBcVM

Contactgegevens
Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.

Contactpersoon: Lisa

Tel.: +8615157683607

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)