Thuis Productenhet park van de jonge geitjestrampoline

Pijp van het de Trampoline de Park Gegalvaniseerde Staal van lage schooljonge geitjes en Nylon Netwerkmateriaal

China Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. certificaten
China Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Pijp van het de Trampoline de Park Gegalvaniseerde Staal van lage schooljonge geitjes en Nylon Netwerkmateriaal

Primary School Kids Trampoline Park Galvanized Steel Pipe And Nylon Mesh Material
Primary School Kids Trampoline Park Galvanized Steel Pipe And Nylon Mesh Material Primary School Kids Trampoline Park Galvanized Steel Pipe And Nylon Mesh Material Primary School Kids Trampoline Park Galvanized Steel Pipe And Nylon Mesh Material Primary School Kids Trampoline Park Galvanized Steel Pipe And Nylon Mesh Material

Grote Afbeelding :  Pijp van het de Trampoline de Park Gegalvaniseerde Staal van lage schooljonge geitjes en Nylon Netwerkmateriaal

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TANQ
Certificering: TUV,CE,ISO,SGS
Modelnummer: KP180223
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: behandeld met buiten tapijt binnen en pp-film
Levertijd: binnen 10days na 50%-ontvangen saldo
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 100sets/month
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: nylon&thicken katoen foam&galvanized de ijzerlentes formaat: 20x15M
Productietijd: 10-15 werkdagen na 50%-ontvangen storting Deel: 90CBM
kleur: de aanpassing is aanvaardbaar Garantieperiode: 1 jaar voor plastic delen, 3 jaar voor staaldelen
Hoog licht:

binnentrampolinepark

,

grote binnentrampoline

Gegalvaniseerde staalpijp en nylon netwerk 20x15m zonder het park van de scherpe randtrampoline voor lage school KP180223

 

 

 

De van de het Onderwijsontwikkeling van 2016 Pre-school Conferentie en het 7de Internationale Vroege Kinderjarenonderwijs Expo werden de Zuid- van China gehouden op 3 - 5 Juni, 2016 bij de Zaal van Nr 6 van het PolyCentrum van Wereldhandelexpo, Pazhou, Guangzhou.
Tentoonstellingsachtergrond: Tijdens de „Twaalfde Vijfjarenplan“ periode, hebben de belangrijke veranderingen in pre-school onderwijs in China plaatsgevonden. De overheden op alle niveaus hebben 400 miljard yuans in pre-school onderwijs, met een gemiddelde van 800 miljard yuans per jaar geïnvesteerd. Vóór de afkondiging van het planningsoverzicht, waren er slechts meer dan 16 miljard yuans per jaar. 120,000 de onlangs gebouwd en uitgebreide kleuterscholen, en de toename van de kinderen van vijf jaar in het park zijn gelijkwaardig aan tweemaal de som vorige tien jaar.
Voorts met de verwezenlijking van het tweede-kindbeleid en de verhoging van het tarief van toelating, hebben de overheden op alle niveaus hun investering in openbare parken en inclusieve privé parken, en door de uitbreiding van nieuwe bouw, wederopbouw en uitbreiding van parken verhoogd om het pre-school netwerk van de onderwijsdienst te verzekeren. Het voldoen aan van de behoeften van peuteronderwijsontwikkeling en uitbreiding zal volledig een nieuwe reis van fundamenteel peuteronderwijs openen.

Om de vereisten van het 18de Nationale Congres van de Partij en het 18de Centrale Comité, de 4de Lage school, en de 5de Plenaire Zitting van het 18de Centrale Comité voor de bevordering van de hervorming en de ontwikkeling van peuteronderwijs, de tenuitvoerlegging van het Nationale van de Onderwijshervorming en Ontwikkelings Plan Op middellange en lange termijn (2010-2020) en „Driejarig Actieplan voor Pre-school Onderwijs“ en een reeks belangrijke instructies van het Ministerie van Onderwijs uit te voeren bij het bevorderen van de ontwikkeling van pre-school onderwijs; het verbeteren van het theorie en praktijkniveau van vroege kinderjarenopvoeders en kleuterschooldirecteuren, en het bevorderen van de gezonde, wetenschappelijke en duurzame ontwikkeling van peuteronderwijs in China. Ter gelegenheid van de vijfde Nationale Peutermaand van de Onderwijsvoorlichting, die door de Zorg van China voor het Next Generation-het Werkcomité, het van de het Onderwijsvereniging van China Peuter het Onderwijscomité, het van de het Onderwijsvereniging van China Nationale Peuter het Onderwijscomité, en het van de het Onderwijsmaatschappij van Guangdong Peuter het Onderwijscomité wordt gesponsord. Ontving de Nieuwe het Onderwijsgroep van Shenzhenteide, Shenzhen-het Onderzoekinstituut van multi-Onderwijs, Co. van de het Onderwijsdienst van Guangzhou Wanbo, Ltd gezamenlijk de „van de het Onderwijsontwikkeling van 2016 Peuterconferentie en het 7de Internationale Vroege Kinderjarenonderwijs Expo de Zuid- van China“ op 3 Juni, 2016-5 werd de dag gehouden in Zaal 6, Centrum van de Wereldhandelexpo van Guangzhou het Poly.

Aangezien de grootste peuteronderwijstentoonstelling die in Zuid-China wordt gehouden, de tentoonstelling van dit jaar een combinatie activiteitenmodellen zal zijn en de „uitstekende forums + de seminaries + de tentoonstelling ruilen + observatietuinen“. Het zou moeten 10.000 bekende merkinstellingen van in het buitenland en in het buitenland aantrekken. De verdelers, de deskundige leraren, de directeuren, en de leraren verzamelden zich in Guangzhou om een grote gebeurtenis bij te wonen om een onderwijsplatform voor peuteronderwijs op het gebied van peuteronderwijs, zoals academische uitwisselingen, interactieve seminaries, en projectsamenwerking te bouwen.

Hoogtepunt 1: De binnenlandse en buitenlandse merkexposanten verzamelden zich samen voor een totale de industriegebeurtenis

De tentoonstelling van dit jaar bracht meer dan 200 merkbedrijven samen om aan de tentoonstelling, tentoongestelde voorwerpen van kleuterschool het toetreden samenwerking, de financiële diensten, onderwijsinlichtingen, het onderwijsmaterialen, multimedia onderwijzend, het fysieke systeem van de intelligentietoepassing aan het parkontwerp, milieuverwezenlijking, onderwijswetenschapsspeelgoed en meubilair, de tuindienst en andere de industrieketens deel te nemen. Onder hen: Het kinderlijke Onderwijs, Saturn-het Onderwijs, de Zonneschijnvisie, de Cultuur en het Onderwijs van Kinderen, het Onderwijs van Taiwan Bolton, het Echte Onderwijs van Qita, Bangbao-het Raadsel, Greentown, Yuanchuang, Universele Vakman, Zhanda, Haijilun, Eaton Gide, Zhi-de Uitbreidingsster, Daqian-de Kunst, Huasen-de Tempel, het Kinderjarenhuis, de Vriendtijger, de Gouden Vleugels, de Kinderjarencirkel, Qibao-de Technologie, Bofei, Baocheng-Cultuur, Youyou, Yubeier, Wanaka, Huiya, Xiaomeiji, Kameleon, Huasu, Aisichen, Giraf, Shuntu, Xima en andere ondernemingen zijn de speciale cabines van deze tentoonstelling. De internationale bedrijven omvatten De TIJD van Zuid-Korea, de Kraanjonge geitjes van Singapore, de de Onderdompelingsonderdompeling van de V.S., en Nieuw Zeeland Zoono. De botsing en de interactie tussen binnenlands en buitenlandse ondernemingen in producten, ideeën en de diensten zijn ook een zeldzame kans voor uitwisselingen en het leren.

Hoogtepunt 2: Pre-school onderwijsconferentie, sterke opstelling van deskundigen

In het eerste jaar van het „13de Vijfjarenplan“ hoe te om de hervorming en de ontwikkeling van pre-school onderwijs met nieuwe ideeën te bevorderen een belangrijke taak in de volgende stap is geworden. De onopgeloste problemen die de huidige industrie onder ogen zien zijn geconcentreerd in het begrijpen van het huidige pre-school onderwijsbeleid, verbeterend de kwaliteit van pre-school onderwijs in China, het standaardiseren, het bereiken normen, terugkerend naar het voorbarige onderwijs van kinderen, die de bouw van inclusieve kleuterscholen uitvoeren die door de staat wordt voorgesteld die, die het gestandaardiseerde beheer van kleuterscholen versterken, en het niveau van leraren bevorderen hoe te om de volgende stap van peuteronderwijs in China tijdens het „Dertiende Vijfjarenplan“, dit conferentie uitgenodigde Wang Zuoshu, Wu Xinmin, Liu Wei, Gao Shuguo, Yan Minglang, Zhu Jiaxiong, Yang Zhibin als thema van „Peuter de Verbetering van de Onderwijskwaliteit te ontwikkelen en Ontwikkelingstendens“. Meer dan 60 leiders, deskundigen en leraren van pre-school onderwijs in diverse delen van het land namen aan toespraken en uitwisselingen, met inbegrip van Wang Xiaoying, Yin Jianqin, Zhao Chunmei, Zhu Min en Ding Haidong deel. De onderwerpen van de conferentie behandelen fundamenteel alle gebieden betrokken bij het werk van vroeg kinderjarenonderwijs. De deelnemers kunnen verkiezen om volgens hun eigen behoeften te leren en te communiceren.

Op dat ogenblik, op 5 Juni, zal de conferentie parallelle forums voor beheer en beheer, speciale parkwijze, leerplanbouw en innovatie, de ontwikkeling van de leraarscarrière, tuinspel en milieuverwezenlijking, huisonderwijs, ook spel en milieuverwezenlijking houden. Innovatief onderzoek en praktische verwezenlijkingen op het gebied van pre-school onderwijs aantonen, om het nieuwe denken en geavanceerd onderwijs te onderzoeken modelleert voor pre-school onderwijs vanuit een multi-hoek en volledig-gebiedsperspectief, om de visie en het parkconcept deelnemers te verbreden, en de professionele ontwikkeling van kleuterschooldirecteuren en vroege kinderjarenopvoeders te bevorderen.

Hoogtepunt 3: De veelvoudige gebeurtenissen van het topforum, de bouw het leren en voorzien van een netwerkkansen

Het 4de Zuidelijke Vroege de Topforum van het Kinderjarenonderwijs en de 2de Zitting van het Tweede Inclusieve het Onderwijs dwars-Straat van de drie-District Speciale Kinderen en van de het Centrum (Klaslokaal) Bouw van het op-Plichtsmiddel Forum dat op 3 - 4 Juni van de kenmerken van peuteronderwijsontwikkeling in het zuidelijke gebied aan hoe te om het inclusieve onderwijs van speciale kinderen te ontwikkelen en klaslokaalbouw te van middelen voorzien, meer ontwikkelingsideeën te brengen en te praktizeren wordt gehouden delend aan de deelnemers.

Hoogtepunt 4: Het ontmoeten van de vraag en aanbod, peuter de bevorderingssectie van de onderwijsverwerving

Elk jaar vanaf Maart aan April is het seizoen wanneer de belangrijke fabrikanten handelaars en agenten houden om zich bij de conferentie aan te sluiten, nieuwe kanalen te ontwikkelen en de nieuwe producten van het bedrijf en het verkoopbeleid aan bestaande partners te tonen. Juni-augustus is het piekseizoen voor kleuterschoolaankopen, en het is ook het seizoen voor handelaars om orden te plaatsen. om het dokken van vraag en aanbod te realiseren, en de aantrekkelijkheid van de tentoonstelling te verhogen tot de handelaars, hield de conferentie de toekenningsceremonie voor de verdelers met het thema van „het ontwrichten van de traditionele participatiewijze en het een nieuwe vorm geven van de waarde van de handelaars die aan de conferentie“ deelnemen. “, pogen de viersterrenhotel vrije aanpassing en andere activiteiten, de uitwisselingen ter plaatse tussen handelaars en exposanten te bevorderen, zodat een groot aantal nieuwe handelaars om de markt in te gaan, de invloed van eminente verdelers op de Chinese vroege markt van het kinderjarenonderwijs uitbreidt.

Hoogtepunt 5: Professionele publiekskwaliteit in de belangrijkste kracht van verwerving

De tentoonstelling zal 20.000 kaartjes voor de reis verzenden, die kleuterscholen/kleuterscholen door het land zal behandelen en de directeur/de leraar zal uitnodigen om de conferentie bij te wonen. Bovendien werkt de tentoonstelling in binnen- en buitenland met meer dan 60 media organisaties samen om de voorlichting en de invloed van het tentoonstellingsmerk uit te breiden door de combinatie beroeps + massamedia online, professionele bezoekers aan te trekken naar de scène, met exposanten in wisselwerking te staan, en pre-school onderwijs en onderwijs te verbeteren. De kwaliteit, gaat het concept en de methode van wetenschappelijk ouderschap vooruit.

Vanaf 3 aan 5 Juni, is het bijeenroepen van de Tentoonstelling Internationale Vroege Kinderjarenonderwijs van het de Zuid- van China een uitstekende kans om de kwaliteit van peuteronderwijs te verbeteren, het concept en de methode van wetenschappelijk ouderschap te bevorderen, en een platform voor academische uitwisselingen en industriële samenwerking te bouwen.

Huacheng Guangzhou, met de het van Zuid- 2016 Internationale Peuteronderwijstentoonstelling van China, heeft een geschiedenis van de transformatie van de peuteronderwijsindustrie.

 

 

 

Metingen (mm) 20x15m (L*W*H)
Certificaat ISO9001, SGS, CE, TUV
Modules bumperbal, netwerk die, ninjacursus, netto handdoek, roterende mechine, projector, mandtribune, sponsblok, raad, kooi tegen de bal beklimmen
Materiaal A. nylon netwerk
B. maak katoenen schuimkussen dik
C. de gegalvaniseerde ijzerlentes
D. onschadelijke LLDPE
(Het Verschillende materiaal is beschikbaar bij uw vraag. )
Voordeel a.Anti-uv
b.Anti-statisch
c.Security
d.Environmental bescherming
e.Color is niet gemakkelijk langzaam te verdwijnen
Installatie dag 2 (2 personen)
Leeftijdsgroep 3--leeftijd 12
Capaciteit 10-20 personen
Ben van toepassing op Pretpark, kleuterschool, kleuterschool, woonwijk.
Verpakking Standaard de uitvoerverpakking
Plastic delen: Bellenzak en pp-film;
Ijzerdelen: Katoen en pp-film
Leveringsvolume: 90CBM
Het gebruiksleven 7-10 jaar

Pijp van het de Trampoline de Park Gegalvaniseerde Staal van lage schooljonge geitjes en Nylon Netwerkmateriaal 0

Pijp van het de Trampoline de Park Gegalvaniseerde Staal van lage schooljonge geitjes en Nylon Netwerkmateriaal 1

Pijp van het de Trampoline de Park Gegalvaniseerde Staal van lage schooljonge geitjes en Nylon Netwerkmateriaal 2

Contactgegevens
Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.

Contactpersoon: Lisa

Tel.: +8615157683607

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)