Thuis

Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.

China Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. certificaten
China Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.
de fabriek te bekijken certificaat inpakken onze tentoonstelling
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Merken : KidsPlayPlay, TanQ
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 4000000-5000000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 70% - 80%

Het Stuk speelgoed van Wenzhoukidsplayplay Co., Ltd (www.tqplayground.com) wordt gevestigd in Linhai, Taizhou, een uitstekende toeristenstad in China. Het bedrijf behandelt een gebied van meer dan 20.000 vierkante meters. Het begon van een vormbedrijf tien jaren geleden en ontwikkelde zich tot meer dan 100 werknemers. De naam, met inbegrip van een groep technologie en beheerstalenten de van uitstekende kwaliteit met jaren van ervaring in het rotomolding van vormen, is een rotomolding vorm en het spelmateriaalbedrijf van kinderen het integreren ontwerp, ontwikkeling, productie en verkoop.

In Mei 2011, werkte het bedrijf diep met Co. van het het Vermaakmateriaal van Zhejiang Yingbo, Ltd samen, en voegde met Rotatie de Vormco. van Zhejiang Tianqi samen, Ltd in Maart 2017, verenigd beheer, verenigd beheer, en bereikte wezenlijke doorbraken op het binnen ongehoorzame kasteelgebied. Het vermaakmateriaal dat aan de Duitse EN1176-norm voldoet wordt gewijd aan kinderen rond de wereld. Aanhangend het doel om „naar de wereld te gaan en de wereld“ te rollen, is het bedrijf geëngageerd aan het uitbreiden van markten overzee. De Engelse website www.tanqplay.com, Maart 2012 van het bedrijf, met de voortdurende verbetering van het bedrijf in de Zuidoostaziatische markt, de taktq (Thailand) Co. Tianqi-van Vermaakthailand, Ltd (website: th.kaidiplay.com) en BHD van het het Bedrijftanq MATERIAAL SDN van Maleisië (website: www.my.kaidiplay.com), en de taktq PLAYGOUND Co. van Mexico, Ltd (website: www.tqplay.com), Russisch het Stuk speelgoed van takkidsplay Co. (website: www is .ru.kaidiplay.com) achter elkaar gevestigd, openend een nieuwe pagina op de weg aan de wereld en rollend de wereld.

Informatiebeheerbeleid: Het bedrijf hangt het concept ‚allen voor de veiligheid van kinderen, allen voor de gezondheid van kinderen, allen voor de ontwikkelings van kinderen‘ concept aan. Wij hebben constant onze klanten van producten met hoge veiligheidsprestaties, levendige vermaakbelangstelling, sterke structurele ontwerpbetrouwbaarheid, elegante verschijning en internationale normen voorzien. Vestig een klant-centric de dienstconcept om de belangen van klanten tegen de wortel en de bron veilig te stellen.

Hoofdproducten: rotomolding vormen, openluchtvermaakmateriaal op grote schaal, binnen ongehoorzame kastelen, openluchtcombinatiedia's en plastic toebehoren. Geschikt voor grote winkelcomplexxen, supermarkten, gemeenschappen, kleuterscholen, parken en andere speelplaatsen. Het bedrijf heeft zijn eigen ontwerpteam, dat vormen volgens klantenvereisten of ontwerpproducten volgens de daadwerkelijke plaats van klanten kan ontwikkelen, en producten van verschillende specificaties produceert om klanten aan behoeften te voldoen.

Producteigenschappen: meer dan tien jaar van de rotatie vormende vormindustrie ervaart en onafhankelijke onderzoek en ontwikkeling van groot plastic roterend vormend materiaal, met onafhankelijk wapen 7, vier-post volledige roterende het vormen zich rotomolding machine, in de structuur om ervoor te zorgen dat de rotomolding producten niet gemakkelijk zijn weg te vallen, worden geen schade in de oppervlaktebehandeling, poriën en het trachoom geëlimineerd, en de muurdikte van het product is eenvormig en betrouwbaar. Het plastiek wordt gemaakt van het Zuidkoreaanse ingevoerde plastic poeder van LLDPE, dat met de internationale milieuvriendelijke eetbare rang overeenstemt. De ijzerdelen worden gemaakt van hot-dip gegalvaniseerde pijp en nevel-met een laag bedekt. De volledige reeks producten is meer bestand tegen gebruik dan traditionele FRP en slag gevormde producten. Het heeft een langere levensduur in openlucht hoge en lage temperatuur en diverse ingewikkelde milieu's, en is bestand tegen schuring en verwering en is niet gemakkelijk langzaam te verdwijnen.

Bovendien is het ontwerpteam een sterke waarborg voor de ontwikkeling van ons bedrijf. In het ontwerp van vormen en toebehoren, volgen wij strikt de EN1176-norm en verzekeren de veiligheid van de producten uit de bron. Het ontwerp van de volledige reeks producten is gebaseerd op het opmerkelijke algemene effect, en de redelijke en veilige kaderstructuur wint het lof van de klanten.

Tianqi Rotomolding volgt het principe van „allen verantwoordelijk voor klanten“, verbetert onophoudelijk de kwaliteit van zijn personeel en productvoordelen, verbetert en bouwt onophoudelijk magere producten, en gaat derdecertificatie zoals Ce over, ISO, TUV GS EN1176, SGS fabriekscertificatie, en beter. Dien de klanten en creeer een rooskleurige toekomst voor het strategische doel van het bedrijf om „naar de wereld te gaan en de wereld“ te rollen.

Contactgegevens
Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Tony Ma

Tel.: 86-13957779309

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)