Thuis Productenhet park van de jonge geitjestrampoline

Commerciële Zachte Speltrampoline, Gegalvaniseerd Groot de Trampolinepark van de Staalpijp

China Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. certificaten
China Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Commerciële Zachte Speltrampoline, Gegalvaniseerd Groot de Trampolinepark van de Staalpijp

Commercial Soft Play Trampoline , Galvanized Steel Pipe Big Trampoline Park
Commercial Soft Play Trampoline , Galvanized Steel Pipe Big Trampoline Park Commercial Soft Play Trampoline , Galvanized Steel Pipe Big Trampoline Park Commercial Soft Play Trampoline , Galvanized Steel Pipe Big Trampoline Park Commercial Soft Play Trampoline , Galvanized Steel Pipe Big Trampoline Park

Grote Afbeelding :  Commerciële Zachte Speltrampoline, Gegalvaniseerd Groot de Trampolinepark van de Staalpijp

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: TANQ
Certificering: TUV,CE,ISO,SGS
Modelnummer: Kp160913-2
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: behandeld met buiten tapijt binnen en pp-film
Levertijd: binnen 10days na 50%-ontvangen saldo
Betalingscondities: L / C, T / T, Western Union
Levering vermogen: 100sets/month
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: nylon&thicken katoen foam&galvanized de ijzerlentes formaat: 14x12.4m
Productietijd: 10-15 werkdagen na 50%-ontvangen storting Deel: 44CBM
kleur: de aanpassing is aanvaardbaar Garantieperiode: 1 jaar voor plastic delen, 3 jaar voor staaldelen
Hoog licht:

binnentrampolinepark

,

binnentrampolinemateriaal

Gegalvaniseerd staalpijp en parelkatoen 14x12.4m trampolinepark voor 0-50 mensen voor peuterkp 160913-2

 

 

(Bijgedragen de Tentoonstelling van Guangdong Hongwei) op de middag van 28 December, werden het de Hongwei-Overeenkomst en van het het Spelvermaak van de Tentoonstellingsgroep 2016 Diner van de de Industrieappreciatie en 2017 Azië Paradise en Aantrekkelijkheden Expo gezamenlijk dagelijks ontvangen door Co. van de de Tentoonstellingsgroep van Guangdong Hongwei Internationaal, Ltd en Zuidelijke Metropool. De „grote ceremonie werd gehouden in Guangzhou. De persconferentie trok vele verenigingen van Kamers van Koophandel, eminente ondernemers, verdelers, leveranciersdelegaties, en massamedia en de industriemedia aan.

2017 spreken Azië Paradise en de persconferentie Wang Zhaoyun van Aantrekkelijkhedenexpo

Op de vergadering, M. Wang Zhaoyun, Voorzitter van Co. van de de Tentoonstellingsgroep van Guangdong Hongwei Internationaal, stemde in Ltd met de aankomst van de gasten. Dong van Wang introduceerde de basissituatie van de tentoonstelling van 2017 en zei dat Hongwei-de Groep hoopt om dichte en vriendschappelijke samenwerking met alle partijen te handhaven. Door Azië Paradise en Aantrekkelijkheden Expo, zullen de industrie van het spelvermaak en de diverse middelen worden verbonden om een reusachtige ecologische cirkel van grensoverschrijdende integratie en gemeenschappelijke ontwikkeling te vormen.

In de toespraak, verklaarden M. Takeda, de leider van het inspectieteam van het Provinciale de Partijcomité van Guangdong en de voorzitter van de het Jachtindustrievereniging van Guangdong, dat met de ontwikkeling van de nationale economie en de verbetering van de levensstandaarden van de mensen, de vrije tijdstoeristische sector in stijgend is, en het land ook krachtig steunt de ontwikkeling van de toeristische sector. Het is een belangrijk stuk van de moderne dienstenindustrie geworden en een belangrijke rol in het uitbreiden van werkgelegenheid, het verhogen van inkomen en het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen gespeeld. Tegelijkertijd, hopen wij dat meer bedrijven aan de bevordering van Aziatische Paradise en de Aantrekkelijkheden Expo uit Guangdong, uit China, en in Azië en de wereld zullen deelnemen.

M. Hu Yuhua, Ondervoorzitter van Co. van de de Tentoonstellingsgroep van Guangdong Hongwei Internationaal, Ltd en Algemene Manager van Co. van de de Tentoonstellingsdienst van Zhongshan Jinhong, Ltd introduceerde de relevante situatie van de tentoonstelling van 2017: het tentoonstellingsgebied is 80.000 vierkante meters en er zijn 4.000 cabines. Men verwacht dat de exposanten in binnen- en buitenland 500 huizen zullen hebben. Tegelijkertijd, introduceerde Ondervoorzitter Hu de vijf hoogtepunten van de tentoonstelling: de schaal van de tentoonstelling is opnieuw bevorderd, en de industrie heeft een bredere interactie; de bekende ondernemingen verzamelen zich en de internationale merken verzamelen zich; de diverse processen worden tegelijkertijd opgevoerd, en de hoogste de industriecontacten zijn geïntegreerd; Chinese en buitenlandse bedrijfscontacten; nodig tientallen duizenden kijkers uit om de industrie in de markt te leiden.

Nadat de gasten spraken, werd de lanceringsceremonie van de „Artisanale Toekenning“ gehouden. Men rapporteert dat de „Artisanale Toekenning“ gezamenlijk door Internationale de Tentoonstellingsgroep van Guangdong Hongwei en Zuidelijke Metropool dagelijks werd georganiseerd. Het poogt om de eminente bedrijven en de producten in de industrie te benadrukken, en de vaklieden aan te bevelen die hard hebben gewerkt om de culturele en vermaakproducten van uitstekende kwaliteit aan het publiek te verstrekken. “. De „artisanale Toekenning“ geselecteerd=wordt= door de industrieorganisaties, autoriteiten en consumenten, en zal wordt geselecteerd en voorgesteld bij 2017 China Paradise en Aantrekkelijkheden Expo.
2017 Aziatisch de Persconferentiediner van Paradise en van Aantrekkelijkhedenexpo
Op dit punt, 2017 Azië Paradise en met succes gebeëindigde de persconferentie van Aantrekkelijkhedenexpo. De conferentie zal een nieuwe reis voor Aziatische Paradise en de Aantrekkelijkheden Expo merken. Met meer dan tien jaar van het harde werk, hebben Azië Paradise en de Aantrekkelijkheden Expo een benchmark voor kwaliteit en nieuwe producten geplaatst, en de nieuwe tentoonstelling zal het concept „Gelukkige Plaats“ aanhangen en bij het bijdragen tot de ontwikkeling van spelvermaak aandringen en zal park-vlakke toneelvlekken als thema hebben. Hang het „Chinese spel aan“.

Volgens een recente studie door de Wereldtoerismeraad (WTTC), stelt de globale toeristische sector meer mensen tewerk dan de gecombineerde productie, mijnbouw en de financiële de dienstenindustrieën. In 2014, was de de outputwaarde van de toeristische sector dicht aan $2,4 triljoen. Het vertegenwoordigt ongeveer 3,1% van het globale BBP, hoger dan de chemische verwerkende industrie en de automobiele verwerkende industrie. Met de economische groei, de consumptieve besteding blijft per hoofd groeien, en het aandeel van bereidheid om aan cultureel vermaak te besteden stijgt ook. De ontwikkeling van de vrije tijdstoeristische sector verstrekt een belangrijke stichting. Paradise-de aantrekkelijkheden worden een belangrijk formaat in vakantieproducten en de snelle steeg van ontwikkeling geworden. Volgens onderzoekgegevens van de marktonderzoeksinstellingen van de V.S., in het verleden de vijf jaar, zijn de globale opbrengsten van het themapark gestegen met 4% aan US$1.6 miljard. De groei is hoofdzakelijk toe te schrijven aan de groeiende vraag naar vermaak in China en Zuidoostaziatische landen. De Aziatische Paradise-aantrekkelijkheidsmarkt heeft enorme ontwikkeling. ruimte.

Gedreven door de grote winsten van de markt, zijn Aziatische Paradise en de Aantrekkelijkheden Expo op de manier, het integreren multi-party informatie en de veelzijdige interactie op basis van jaren van middelaccumulatie. De provinciale de Diensthandelsvereniging van Guangdong, de Buitenlandse Hong Kong van de de Economische Samenwerkingsonderneming van Guangdong Vereniging, Guangdong en de Economische en Handelssamenwerking en van de Uitwisselingsbevordering Vereniging, Co. dagelijks gezamenlijk gesponsorde van de de Tentoonstellingsgroep van Guangdong Hongwei Internationaal, Ltd en Zuidelijke Metropool en werkten samen om „2017 Azië Paradise en Aantrekkelijkheden Expo“ met multi-party middelen te bouwen. Gebaseerd bij het verstrekken van het beste bevorderingsplatform voor vele eminente ondernemingen die in binnen- en buitenland, de beste etalage verstrekken voor nieuwe producten en nieuwe processen die de wijsheid van de industrie condenseren, die een kans voor efficiënte uitwisselingen en onderhandelingen voor de industrie bieden, die het concept „vreugde aanhangen“, verzamelt de globale showcase van A van de producten van het kwaliteitsvermaak.

2017 Azië Paradise en Aantrekkelijkheden Expo zal bij de Invoer en de Uitvoer Eerlijke Complex van China in Guangzhou vanaf 8 aan worden gehouden 11 Maart. Overeenkomstig de vorige verwezenlijkingen, zullen het totale tentoonstellingsgebied van 2017 Azië Paradise en de Aantrekkelijkheden Expo 80.000 vierkante meters bereiken. Het aantal exposanten bereikte in binnen- en buitenland 500.


1. De schaal van de tentoonstelling is opnieuw bevorderd, en het werkingsgebied van de tentoonstelling is verder uitgebreid.
2017 Azië Paradise en Aantrekkelijkheden Expo heeft een totaal tentoonstellingsgebied van 80.000 vierkante meters, 4000 cabines en 500 exposanten. Het is verdeeld in themaparken en toneel de tentoonstellingsgebieden van de vlekkendienst, de speelplaatsen van kinderen, elektronische de tentoonstellingsgebieden van de spelmachine en de tentoonstellingsgebieden van de vermaakmachine. Het werkingsgebied van de tentoonstelling behandelt parken en speelplaatsfaciliteiten, binnen en openluchtvermaakmateriaal op grote schaal, dynamisch videomateriaal, het materiaal van het waterpark, de eenheden van de landschapsbouw, de speelplaatsen van kinderen, de investering van het paradijsproject/overleg, het beheersinstellingen die van de parkverrichting, de slimme toerismediensten, toerismeprestaties, Paradise-exploitanten, park en, videospelletjeproduct en toebehoren, mobiele spel en verwante technologiemateriaal, het console van het huisspel en randapparatuur, online spel, diverse vermaakmachine, raadsel en vermaakfaciliteit, PC-spelen, TV-spelen plannen brandmerken; spelen en reis verwante media, publicaties, spelen & speelplaatssoftware-ontwikkeling en andere takken van de keten van de vermaakindustrie.

2, de recentste de industrieverwezenlijkingen verzamelen, leiden tot een gelukkig nieuw spel
Het aanhangen het innovatieve concept „Gelukkig“, en het vooruitgaan met The Times, 2017 Azië Paradise en Aantrekkelijkheden Expo zullen een groot aantal nieuwe producten om aan de show hebben deel te nemen, toevoegend nieuwe ideeën aan de era van vermaak, om aan de groeiende culturele en geestelijke behoeften van de mensen te voldoen. Zoals de grote golf van het geheime het waterdorp van het avonturenthema, deed ineenstorten de rivier combinatiedia; Maya van Daxin de reeks van het waterdorp, de super dia van de behemothkom; De motorfietskampioenschap van de Shiyu anime wereld, overwinningsachtervolging; Het ijzerpantser van het Gwangyangspel, springende liga, Gelukkige fiets; Tongli anime schroevedraaier, gekke pop; De paradevlotter van Peking Tai Minger; Tank van de horizon de magische vissen van Peking, magische ruimte; Otto Xiang's Zhiyong Daguan; Het kleurrijke springen van Le game van het Beiduo, het kleurrijke Cirkelen, beeldverhaalbus; magisch oceaan en virtueel strand in Peking Scitech; de doek van de steenschaar en suikergoedfabriek van Aiyihang-Technologie; Xiaoyingyu, Nanjiaxing anime, mooie trommelkoning, het varen avontuur; De super brandvrachtwagens, de pinguïnhuizen, enz., verlenen bevorderingssteun voor de industriële innovatie van de industrie, brengen nieuw en het opwekken van nieuwe ervaringen aan het publiek, en spuiten nieuwe vitaliteit in de markt in.

3. De bekende ondernemingen verzamelen zich samen, en de exposanten overzee hebben een nieuwe hoogte
2017 Azië Paradise en Aantrekkelijkheden Expo zal meer dan 500 belangrijke bedrijven van meer dan 30 landen en gebieden met inbegrip van de Verenigde Staten, Frankrijk, Zuid-Korea en Zwitserland kenmerken. Jinlong, Jinma, Shiyu, Zhile, Xi Li, Huali, Kaichang, Guangyang, Shengyu, Shunxiang, Shunhong, Tongli, de Deltastaking, Schitterend China, Aiken, Zhihui, Dalang Tengyun, MAI-Si, Yu Feng Zhiye, Daxin, Dalang, Yi, Wangming, Zhuocheng, Haili, Ubide, Feiyang, enz., evenals de Technologie van België wavesurfer-AFP, Canada Proslide, de V.S. Zebec, de PIJLTJES van Spanje GAELCO SL, Japan Vele bekende internationale bedrijven zoals Bandai Namco, Amerikaanse Piramidetechnologieën, Duitse TAA-Groep, de OPLOSSINGEN van India SENOOX, de Deltastaking van Nieuw Zeeland, en Duitse Grotere TUV SUD hebben voorakkoorden met Aziatische Paradise en de Aantrekkelijkheden Expo bereikt en worden verzocht om deel te nemen.

4. Meer dan 50 gebeurtenissen tijdens dezelfde periode om koel Carnaval tot stand te brengen
2017 Azië Paradise en Aantrekkelijkheden Expo bouwt een smeltende pot van pret op basis van bekende bedrijven die heel wat paradijsaantrekkelijkheden verzamelen. Tijdens dezelfde periode, zijn de gebeurtenissen op grote schaal opwekkend, en de activiteiten ter plaatse van het bedrijf zijn pret, die Carnaval-tot festivallen in veelvoudige afmetingen, van marktonderzoek, Deskundige markttendens voorspellend, marktonderzoek aan de daadwerkelijke hands-on ervaring ter plekke, participatie in collectieve veelzijdige welzijnsactiviteiten leiden, enz., om aan de bezoekbehoeften van de diverse groepen te voldoen. „China Commercieel Real Estate, het Culturele Toerisme Real Estate en Matchmaking van het de Industriemiddel van het Spelvermaak de Vergadering“, „2017 het Aziatische Paradise en Forum van de Aantrekkelijkhedenontwikkeling en het 6de Seminarie van de Themapark Gevorderde Bouw“, evenals meer dan 50 gebeurtenissen tijdens dezelfde periode, de gebeurtenisgebeurtenissen, de toekenningsgebeurtenissen, enz. die in slag gaan, het zijn echt koel Carnaval.

5, grensoverschrijdende samenwerking en multi-party samenwerking, leiden tot een nieuwe legende van de tentoonstelling
Met het doel van het efficiënte, professionele, internationale en globale systeem van de tentoonstellingsdienst, hebben de uiterst nauwgezette dienst en de goede reputatie, 2017 Azië Paradise en de Aantrekkelijkheden Expo een geïntegreerd systeem van de tentoonstellingsdienst onderzocht. Het vormen van een kader van de publiciteitsdienst voor sociale media, APP, zelf-middelen, en traditionele media; in de tentoonstellingsorganisatie, introduceert Tuo Nei buitenlandse zakenlieden om de kwaliteit van de tentoonstelling te verzekeren; in de publieksorganisatie, de Internationale Pretparkvereniging (IAAPA), de Dienst van de vermaakindustrie en Technologievereniging (ESTA) Noord-Amerika, de Internationale Vereniging (TEA) van het Themavermaak, Internationale Vrije tijd en Vermaakvereniging (IALEI), Internationale het Beheersvereniging van het Parkvermaak (IFPRA), Europese Spel en Vermaakfederatie (EUROMAT), de Australische Recreatie en Industrievereniging van het het Spelvermaak van Zhongshan van de Vermaakvereniging (AALARA) (ZGAA), Australische Nationale de Exploitantenvereniging van de Spelmachine (NAMOA), Bulgaarse de Spelindustrie Productie en Beheersvereniging, het Parkvereniging van het Wereldwater (WWA), het Pretparkindustrievereniging (IAAPI), van het het PretparkPretpark van Rusland De Vereniging (RAAPA), het Pretpark van India Van Hong Kong En Aantrekkelijkhedenvereniging met de steun van vele organisaties zoals HKAAPA, zullen wij nauwkeurige uitnodigingen van publiek in binnen- en buitenland leiden.

6, het thema van de toekenning van de parkselectie, plaatsen de benchmark voor de industrieontwikkeling
De laatste jaren, met de ontwikkeling van urbanisatie, is de bouw van grote en middelgrote ondernemingen in diverse provincies en steden snel gegroeid. Het openen en de kwiekheid van de eindmarkt hebben van de consument zeer het algemene ontwikkelingsniveau van de parkfaciliteiten en de industrie van parkaantrekkelijkheden verbeterd. Gerenoveerd. 2017 Azië Paradise en Aantrekkelijkheden Expo hield de toekenningsceremonie voor de „Artisanale Toekenning“. De „artisanale Toekenning werd“ gezamenlijk dagelijks georganiseerd door Internationale de Tentoonstellingsgroep van Guangdong Hongwei en Zuidelijke Metropool. Het is een de categorietoekenning van de paradijsaantrekkelijkheid. De toekenning wordt ontworpen om eminente bedrijven en producten te benadrukken, en hoogte te verstrekken - kwaliteit cultureel en vermaakproducten aan het publiek. De „productie van gelukkige vaklieden“ die hard streeft. Aanhangend de eerbied van de vakmangeest, moedigen wij de fabrikanten van de parkfaciliteit en toneelvlekken aan om nieuwe producten voor consumenten onophoudelijk te bevorderen en tot meer unieke manieren te leiden om te spelen om aan de groeiende geestelijke en culturele behoeften van de mensen te voldoen. De „artisanale Toekenning wordt“ geselecteerd door de industrieorganisaties, gebiedende cijfers en consumenten. Het is een openbare toekenning die op de stem van de markt kan het best wijzen. De resultaten van de selectie zijn objectief representatief en zullen reusachtige marktgerichtheid en invloed produceren. De gebeurtenis van de „Artisanale Toekennings“ selectie zal verder de inhoud van de industrie van parkaantrekkelijkheden verrijken en zal gevolgen op verscheidene niveaus veroorzaken.

Volgens een studie door de Wereldtoerismeorganisatie, wanneer het BBP per hoofd 5.000 Amerikaanse dollars bereikt, zal een land of een gebied een rijpe economie van het vakantietoerisme hebben, en de mensen streven geestelijke consumptie na terwijl het nastreven van materiële consumptie. Met de economische en sociale ontwikkeling in Azië, heeft de het toerismemarkt van het gebied Van Azië en de Stille Oceaan groot potentieel. Volgens de Wereldtoerismeorganisatie, zal China het grootste de toeristenland van de wereld tegen 2020, met 140 miljoen internationale bezoekers elk jaar worden. 8.6% van het totale aantal toeristen.

Op 14 December, kondigden 2016, de Nationale Ontwikkeling en de Hervormingscommissie het „Bericht bij het Ten uitvoer leggen van Grote projecten voor Toerisme en Vrije tijd aan“. Het „bericht“ verzoekt het versnellen van de ontwikkeling van toeristische producten, het cultiveren van de nieuwe toeristische sector, het verbeteren van de kwaliteit van de toeristische sector, en het ontmoeten van de consumptieverbetering om individualisering en vrije tijd te brengen. Seksuele en culturele ervaringsbehoeften. De toeristische sector van China is nu een gouden leeftijd van snelle ontwikkeling, en zijn uitvoerige bijdrage tot het BBP heeft 10,1% bereikt, wordend de strategische pijlerindustrie van de nationale economie van China. In de wereldtoerismeindustrie, is China een belangrijke rol geworden die niet kan worden genegeerd. In feite, zodra 2015, gaf het Algemene Bureau van de Raad van de Staat de „Leidende Adviezen bij het Versnellen van de Ontwikkeling van de het Levensdiensten uit om de Verbetering van Consumptiestructuur te bevorderen.“ De lokale regeringen ook moedigen vaak toerisme en de creatieve industrieën door exposities te houden en speciaal beleid aan te introduceren. 2017 Azië Paradise en Aantrekkelijkheden Expo omvat in binnen- en buitenland vele uitstekende producten van de vrije tijdsindustrie van vandaag en eminente ondernemingen. Wanneer het beleid blijft blazen, dat de kans kan met beide handen aangrijpen en tot de vraag leiden om de markt te winnen, kunt u wensen om een blik bij de tentoonstellingsplaats te nemen.

 

 

 

Metingen (mm) 14x12.4m (L*W*H)
Certificaat ISO9001, SGS, CE, TUV
Modules bumperbal, netwerk die, ninjacursus, netto handdoek, roterende mechine, projector, mandtribune, sponsblok, raad, kooi tegen de bal beklimmen
Materiaal A. nylon netwerk
B. maak katoenen schuimkussen dik
C. de gegalvaniseerde ijzerlentes
D. onschadelijke LLDPE
(Het Verschillende materiaal is beschikbaar bij uw vraag. )
Voordeel a.Anti-uv
b.Anti-statisch
c.Security
d.Environmental bescherming
e.Color is niet gemakkelijk langzaam te verdwijnen
Installatie dag 2 (2 personen)
Leeftijdsgroep 3--leeftijd 12
Capaciteit 10-20 personen
Ben van toepassing op Pretpark, kleuterschool, kleuterschool, woonwijk.
Verpakking Standaard de uitvoerverpakking
Plastic delen: Bellenzak en pp-film;
Ijzerdelen: Katoen en pp-film
Leveringsvolume: 44CBM
Het gebruiksleven 7-10 jaar

Commerciële Zachte Speltrampoline, Gegalvaniseerd Groot de Trampolinepark van de Staalpijp 0

Commerciële Zachte Speltrampoline, Gegalvaniseerd Groot de Trampolinepark van de Staalpijp 1

Commerciële Zachte Speltrampoline, Gegalvaniseerd Groot de Trampolinepark van de Staalpijp 2

Contactgegevens
Wenzhou Kidsplayplay Toy Co., Ltd.

Contactpersoon: Lisa

Tel.: +8615157683607

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)